Πώληση Βίλα 210τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 548000 €

Βίλα - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

548,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771007-353

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

210

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2006

ΠΩΛΕΙΤΑΙ : Βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 210,64 τ.μ. σε οικόπεδο 655,08 τ.μ. στα Καλλιγάτα Κεφαλονιάς, πολύ κοντά στις πανέμορφες και διάσημες παραλίες "Άβυθος" και "Άι Χέλης".

Αποτελείται από το ισόγειο το οποίο διαθέτει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Με εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στον πρώτο όροφο ο οποίος διαθέτει σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Από τα μπαλκόνια της πανέμορφης αυτής βίλας οι επισκέπτες απολαμβάνουν εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα, το νησί της Ζακύνθου και το νησάκι "Δίας".

Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει πισίνα, χώρος μπάρμπεκιου και μεγάλος κήπος με διάφορα φυτά και δέντρα. Τέλος, υπάρχει μεγάλος χώρος πάρκινγκ, εξωτερική ανεξάρτητη σκάλα η οποία οδηγεί στον δεύτερο όροφο και στο χώρο του ισογείου 2 αποθηκευτικοί χώροι με λεβητοστάσιο.

Τα Καλλιγάτα είναι ένα μικρό χωριό με στενά σοκάκια και παλιά σπίτια που βρίσκεται στην περιοχή της Λειβαθούς, νότια του Αργοστολίου και σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο. Η εκκλησία του 18ου αιώνα με τον εντυπωσιακό καμπαναριό της είναι αφιερωμένη στην Παναγία.

Οι πολλές παραλίες και οι κολπίσκοι που μπορεί κανείς να επισκεφθεί εκεί κάνουν την περιοχή έναν ιδανικό τόπο παραθερισμού με τη μεγαλοπρεπή οροσειρά του Αίνου να εκτείνεται βορειοανατολικά. Στο χωριό υπάρχουν πολλές βίλες, ενοικιαζόμενα καταλύματα και Ξενοδοχειακές Μονάδες.

ΝΕΑ Τιμή: 548.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

WC

Διαμπερές

Τζάκι

Επιπλωμένο

Θυροτηλεόραση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δίκτυο Τηλεφώνου

Πισίνα

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.