Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 36τ.μ. - Ανάληψη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Ανάληψη

120,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Ανάληψη

ID: 231571017-79

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

36

Έτος Κατασκευής

1966

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2032 – ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα στον 3ο όροφο οικοδομής, οικοδομικής αδείας 1964. Δυτικός προσανατολισμός. Εμπρόσθια, σε καλό σημείο της περιοχής. Με μεγάλο μπαλκόνι εξοπλισμένο με τέντες, Φωτεινή. Μόλις ανακαινίστηκε πλήρως από επαγγελματίες, πωλείται με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Φωτεινή με καλή διαρρύθμιση χώρων. Αποτελείται από ένα άνετο χώρο Σαλοκουζίνας με διαμορφωμένους τους πάγκους ντουλάπια κουζίνας ηλεκτρικές συσκευές, ένα δωμάτιο με ντουλάπα μεγάλη, και λουτρό. Όλα λειτουργικά χωροθετημένα. Συνολική επιφάνεια 36 τ.μ. Διαθέτει πόρτα θωρακισμένη, θέρμανση ατομική με Φυσικό Αέριο, κλιματιστικό, διπλά τζάμια, πατώματα από μάρμαρο, συνθετικά κουφώματα. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Δυτικό

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.