Πώληση Βίλα 140τ.μ. - Βαϊνιά, Ιεράπετρα

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Βίλα - Πώληση - Ιεράπετρα, Βαϊνιά

390,000 €

Ν. Λασιθίου, Ιεράπετρα, Βαϊνιά

ID: 231311001-569

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

140

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2008

Όροφος

2ος

Πολυτελής Βίλα Προς Πώληση, στην περιοχή της Ιεράπετρας - Βαϊνιά. Αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα ενώ το εμβαδόν του ακινήτου είναι 140 τ.μ., του οικοπέδου 3.000 τ.μ. καθώς και 3 αποθήκες 20 τμ. Έχει κατασκευαστεί το 2008.

Αποτελείται από 3 Υ/Δ (1 Master), 2 μπάνια, 2 κουζίνες με εντοιχισμένες συσκευές, 2 σαλόνια μοντέρνας αισθητικής με κρυφούς φωτισμούς, ενώ διαθέτει 1 θέση στάθμευσης . Τα μπαλκόνια είναι μεγάλα με μοναδική θέα και πολύ ευρύχωρα ιδανικά για χρήση επίπλων εξωτερικού χώρου. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη, ενώ επίσης διατίθεται τζάκι ,ηλιακός, θερμομόνωση, νυχτερινό ρεύμα και τριφασικό ρεύμα. Έχει κουφώματα συνθετικά, θερμοδιακοπτόμενα με διπλά τζάμια με σίτες και πόρτα ασφαλείας. Τα δάπεδα στο ακίνητο είναι πλακάκια.

Ξεχωρίζει στο ακίνητο η ιδιωτική πισίνα και ο όμορφος περιβάλλοντας χώρος διαμορφωμένος με γκαζόν, 20 ελαιόδενδρα πλήρους παραγωγής, εσπεριδοειδή καθώς και λαχανόκηπο. Διαθέτει επίσης υπόγεια δεξαμενή ομβρίων υδάτων 25 κυβικών μέτρων.

Η απόσταση από την πόλη της Ιεράπετρας είναι 4 χλμ. & η θέα του στο βουνό είναι ανεμπόδιστη. Επιτρέπονται Κατοικίδια. Το ακίνητο είναι φωτεινό, διαμπερές και είναι κατάλληλο τόσο για εξοχική κατοικία όσο και για βραχυχρόνια μίσθωση. Ένα πραγματικά όμορφο ακίνητο που αξίζει της προσοχής σας. RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Αποθήκη

Διαμπερές

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Δάσος

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Πισίνα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.