Πώληση Μονοκατοικία 78τ.μ. - Κέντρο, Τρικέρι

Ζητούμενη τιμή: 65000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Τρικέρι, Κέντρο

65,000 €

Ν. Μαγνησίας, Τρικέρι, Κέντρο

ID: 230941078-170

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

78

Έτος Κατασκευής

1954

Σύμβουλος ακινήτων Ανδρέας Χριστοδούλου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και της RE/MAX Δομή.

Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά απο την ομάδα μας ένα μοναδικό ακίνητο στο κέντρο του Τρικερίου. Το ακίνητο σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μια κατοικία γεμάτη χαρακτήρα και απίστευτη ομορφιά με μια συνολική επιφάνεια 78 τ.μ. σε ένα οικόπεδο 167 τ.μ. Η κοντινότερη απόσταση που μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας ειναι 50 μέτρα μακριά και για να φτάσετε στο ακίνητο θα πρέπει να περπατήσετε 2 λεπτά.

Το ακίνητο αποτελείται απο δύο υπνοδωμάτια , ενα καθιστικό με τζάκι, μία κουζίνα και ένα μπάνιο.

Τα παράθυρα επιτρέπουν στο φως να διαπεράσει κάθε γωνιά του χώρου, ενώ τα ξύλινα πατώματα προσθέτουν ζεστασιά και φυσική ομορφιά. Επιπλέον μια αποθήκη 10 τ.μ. είναι διαθέσιμη στο ισόγειο για να φυλάξετε επιπλέον αντικείμενα και εργαλεία.

Αλλά αυτό που κάνει αυτήν την κατοικία πραγματικά ξεχωριστή είναι η εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Από τα παράθυρα και τη βεράντα του σπιτιού, θα απολαύσετε μια ανανεωμένη αίσθηση ενέργειας και γαλήνης καθώς θα απολαμβάνετε την απέραντη ομορφιά της θάλασσας. Τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα θα γίνουν μια καθημερινή εμπειρία που θα σας χαρίζει αξέχαστες στιγμές.

Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο με μια μοναδική θέα στη θάλασσα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια επίσκεψη και να ζήσετε τη μαγεία αυτής της ειδυλλιακής κατοικίας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Μπάνιο

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.