Πώληση Διαμέρισμα 50τ.μ. - Ανάληψη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 119000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Ανάληψη

119,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Ανάληψη

ID: 231571018-46

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Έτος Κατασκευής

1967

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 100-1953 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ανάληψη ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές διαμέρισμα στον 5 ο όροφο πολυκατοικίας με ασανσέρ στην Ανάληψη θεσσαλονίκης. Βρίσκεται πάνω αλλά πολύ κοντά στην λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.

Είναι ένα ρετιρέ το οποίο χωρίστηκε σε δύο ακίνητα, και διαθέτει ευρύχωρη βεράντα με χώρο για τραπεζάκι και φυτά. Η θέα του δεν περιορίζεται απο τα τριγύρω κτίρια και βλέπει τη θάλασσα.

Η ανακαίνιση που έγινε το 2018 είναι εξαιρετική. Η κουζίνα είναι μεγάλη και λειτουργική και η κρεβατοκάμαρα άνετη. Στο μπάνιο έχει τοποθετηθεί ντουζιέρα και διαθέτει μεγαλο νιπτήρα. Κουφώματα, αέριο, A/C όλα είναι όπως ταιριάζουν σε ενα συγχρονο σπίτι.

Είναι κατάλληλο και για επενδυτικό με προσδοκόμενο ενοίκιο 480€. Διατίθεται και το διπλανό διαμέρισμα διάρι 70τμ για τον αγοραστή που επιθυμεί να τα επανενώσει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.