Ενοικίαση Κατάστημα 97τ.μ. - Κέντρο, Κίσσαμος

Ζητούμενη τιμή: 1500 €

Κατάστημα - Ενοικίαση - Κίσσαμος, Κέντρο

1,500 €

Ν. Χανίων, Κίσσαμος, Κέντρο

ID: 231671005-162

Τετραγωνικά Μέτρα

97

Έτος Κατασκευής

1998

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και το Μανώλη Σκουνάκη

Ενοικιάζεται κατάστημα 97 τμ στο κεντρικότερο σημείο στη πλατεία Τζανακάκη στην Κίσσαμο.

Σε προνομιακή θέση διαθέτει εντυπωσιακή πρόσοψη 29 μέτρων σε τρεις δρόμους. Συγκεκριμένα 3,5 μέτρα στην οδό Σκαλίδη, 21,5 μέτρα στην οδό Ομογενών Αμερικής και 4 μέτρα στην οδό Παπαγιαννάκη. Δεκτή η τοποθέτηση τζαμαρίας στο πλάι.

Απελευθερώστε τις επιχειρηματικές σας δυνατότητες στην καρδιά της πόλης με την προνομιακή αυτή τοποθεσία και τραβήξτε την προσοχή αμέτρητων περαστικών, ντόπιων και τουριστών. Η ευελιξία είναι το κλειδί όταν πρόκειται για αυτόν τον εξαιρετικό χώρο. Είτε ονειρεύεστε να ανοίξετε εμπορικό - τουριστικό κατάστημα είτε εστίαση ή οποιοδήποτε άλλο είδος επιχείρησης, η φαντασία σας είναι το όριο.

Στην καρδιά του πιο κεντρικού και εμπορικού σημείου, αυτό το κατάστημα είναι ένας απόλυτος πόλος έλξης για τους τουρίστες και τους ντόπιους. Με τη στρατηγική της θέση, η επιχείρησή σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο της δραστηριότητας, διασφαλίζοντας μια σταθερή ροή πελατών. Τουρισμός, εμπόριο, εστίαση όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, σας παρέχεται μια φανταστική επιλογή για να ζωντανέψετε τα όνειρά σας. Αγκαλιάστε τις απεριόριστες δυνατότητες και αδράξτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στην καλπάζουσα οικονομία της Κισσάμου. Η επιτυχία σας περιμένει στην καρδιά της Κισσάμου!

Καλέστε τώρα στο 6995030108 για περισσότερες πληροφορίες ή για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.