Πώληση Μεζονέτα 194τ.μ. - Νέα Κρήνη, Καλαμαριά

Ζητούμενη τιμή: 580000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Καλαμαριά, Νέα Κρήνη

580,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Καλαμαριά, Νέα Κρήνη

ID: 231571017-38

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

194

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 99-1959 - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 194 τ.μ. στον 5 όροφο . Βρίσκεται 400 μέτρα από την παραλία της Νέας Κρήνης, κοντά σε πάρκα σχολεία, αγορά κλπ. Νοτιοανατολικός προσανατολισμός, διαμπερές διαμέρισμα. Η μεζονέτα έχει είσοδο από τον 5ο ΚΑΙ 6ο όροφο. Από την είσοδο στον 5ο όροφο βρίσκονται το μεγάλο Σαλόνι με διπλό ύψος – εσωτερικό μπαλκόνι, ξεχωριστή κουζίνα δύο καλά δωμάτια, και WC. Στο επάνω επίπεδο της κατοικίας βρίσκονται δύο μεγάλα δωμάτια, λουτρό, εσωτερική μικρή αποθήκη, και χώρος για γραφείο, ή σαλονάκι, με δική του ξεχωριστή είσοδο. Μπαλκόνια μπρος πίσω. Το εμπρός μπαλκόνι είναι μεγάλο περίπου 14τ.μ. για να χαλαρώνετε με άνεση τα όμορφα βράδια μόνοι ή με φίλους.
Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών εντός του διαμερίσματος σε αυτό το στάδιο. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμή ενδέχεται να αλλάξει με την πρόοδο των εργασιών. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Μπάνιο

Αποθήκη

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.