Πώληση Μονοκατοικία 118τ.μ. - Προμύρι, Σηπιάδα

Ζητούμενη τιμή: 69000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σηπιάδα, Προμύρι

69,000 €

Ν. Μαγνησίας, Σηπιάδα, Προμύρι

ID: 230941089-201

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

118

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

1ος

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Δήμος Χατζής, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και της RE/MAX Δομή.

Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά απο την ομάδα μας μια μονοκατοικία στο Προμύρι, με κωδικό ακινήτου 19309-8953. Αυτή η μονοκατοικία βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη φύση και τη γαλήνη του περιβάλλοντος.

Το ακίνητο εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 836 τετραγωνικών μέτρων και το συνολικό του εμβαδόν ειναι 118 τετραγωνικά μέτρα. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια κουζίνα που προσφέρει όλες τις ανέσεις, τρία υπνοδωμάτια για άνετη διαβίωση, καθώς και ένα μπάνιο που εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες σας. Η θέρμανση γίνεται με σόμπα καθώς και με τζάκι κατά τους χειμερινούς μήνες. Από το εσωτερικό της κατοικίας, απολαμβάνετε μια εκπληκτική θέα στο βουνό, που προσδίδει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Τα ξύλινα κουφώματα συνδυάζονται με τα πατώματα από πλακάκι και ξύλο, προσδίδοντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Επιπλέον, υπάρχουν εντοιχιζόμενες ντουλάπες που παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Η παρουσία μιας αποθήκης 20 τετραγωνικών μέτρων είναι επίσης πολύ χρήσιμη για την αποθήκευση αντικειμένων και εξοπλισμού.

Ένας υπέροχος κήπος περιβάλλει τη μονοκατοικία, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά και να αποδράσετε από το άγχος της καθημερινότητας.

Συνοψίζοντας, αυτή η μονοκατοικία στη Σηπιάδα Προμύρι προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα ακίνητο σε μια φυσική και γραφική τοποθεσία. Με όλες τις ανέσεις και τις παροχές που προσφέρει, αυτή η μονοκατοικία είναι ιδανική για όσους αναζητούν έναν ήρεμο και ήρεμο τρόπο ζωής σε ένα φυσικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας την δείξουμε και από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Αποθήκη

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Σόμπα

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.