Πώληση Βίλα 88τ.μ. - Καστράκι, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 380000 €

Βίλα - Πώληση - Νάξος, Καστράκι

380,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Καστράκι

ID: 231991004-9

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

88

Έτος Κατασκευής

2023

Κωδικός ακινήτου: 2-95

Νεόδμητη ισόγειο βίλα συνολικής επιφάνειας 88,30 τ.μ. χτισμένη σε οικόπεδο επιφάνειας 700,07 τ.μ., στην περιοχή Αγία Φωτεινή της Κοινότητας Σαγκρίου Νάξου.

Η κατοικία αποτελείται από σαλονοκαθιστικό με κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, βεράντες συνολικής επιφάνειας 83 m2, σε περιβάλλοντα χώρο 700 m2 και χώρο στάθμευσης.
Διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, και πέργκολες.

Απέχει 2140 μέτρα από τη θάλασσα, 9 χλμ. περίπου από την πόλη της Νάξου και 2,5 χλμ περίπου από τον πλησιέστερο και παραθαλάσσιο οικισμό του Καστρακίου.

Για το εξωτερικό και το εσωτερικό έχουν επιλεγεί γήινες καφέ αποχρώσεις που συνδυάζονται αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον. Κάθε χώρος είναι διακοσμημένος με μοντέρνα και άνετα έπιπλα σε αποχρώσεις του γκρι, του λευκού και του καφέ, ενώ στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει ένα ευρύχωρο καθιστικό και τραπεζαρία που καλύπτονται με πέργκολα. Οι ελιές, οι φραγκοσυκιές, η λεβάντα και οι θάμνοι αποτελούν μέρος του σχεδιασμού του υπαίθριου τοπίου.

Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πισίνας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.