Πώληση Διαμέρισμα 50τ.μ. - Αμπελόκηποι, Αμπελόκηποι-Πεντάγωνο

Ζητούμενη τιμή: 125000 €

Just Sold

Διαμέρισμα - Πώληση - Αμπελόκηποι-Πεντάγωνο, Αμπελόκηποι

125,000 €

Αθήνα - Κέντρο, Αμπελόκηποι-Πεντάγωνο, Αμπελόκηποι

ID: 231671051-20

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

5ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη και την RE/MAX Specialists!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πλήρως ανακαινισμένο, επιπλωμένο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους. Το διαμέρισμα είναι συνολικής επιφάνειας 51 τ.μ. και βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας με ανελκυστήρα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι 20τμ με απεριόριστη θέα σε βουνό. Είναι κατασκευασμένο το 1960 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2017. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ξύλινα πατώματα, κουφώματα αλουμινίου, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ηλιακό θερμοσίφωνα, air condition και θερμοπομπούς. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο σε τιμή ευκαιρίας και σε προνομιακή θέση μιας και η απόσταση από το μετρό είναι μόλις 650 μέτρα, γεγονός που το καθιστά μία εξαιρετική επιλογή επενδυτικού ακινήτου στο οποίο ο μελλοντικός ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα άμεσα να το εκμεταλλευτεί είτε για βραχυπρόθεσμη είτε για μακροπρόθεσμη μίσθωση.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη στο ☎️ +30 6980918999 ή στείλτε mail στo tzagkarakis.real@gmail.com . Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω Viber ή Whats Up.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Διαμπερές

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Ρετιρέ

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.