Πώληση Συγκρότημα κατοικιών 410τ.μ. - Κέντρο, Ζαχάρω

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Οικιστικό - Πώληση - Ζαχάρω, Κέντρο

110,000 €

Ν. Ηλείας, Ζαχάρω, Κέντρο

ID: 231961004-40

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

410

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

3ος

Πωλείται αποκλειστικά από το γραφείο μας κτίριο διαμερισμάτων τριών επιπέδων σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ζαχάρως. Το ισόγειο των 95 τ.μ. αποτελείται από δύο καταστήματα το ένα εκ των οποίων είναι πλήρως ανακαινισμένο με χώρο κουζίνας και WC και μπορεί να λειτουργήσει άμεσα προσφέροντας το ανάλογο εισόδημα ενώ το δεύτερο χρησιμοποιείται την παρούσα χρονική στιγμή ως αποθηκευτικός χώρος. Στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο βρίσκονται δύο πανομοιότυπα διαμερίσματα 116 τ.μ. το κάθε ένα τα οποία αποτελούνται από σαλόνι-καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και με την μόνη διαφορά ότι στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου έχουμε και τζάκι. Το υπόγειο του κτιρίου το οποίο είναι 67 τ.μ. χρησιμοποιείται σαν αποθήκη και απαιτείται ανακαίνιση στο εσωτερικό του. Από την ταράτσα του ακινήτου όπου βρίσκεται και το δώμα των 15 τ.μ. μπορεί κανείς να απολαύσει πανοραμικά την πόλη της Ζαχάρως και με μία μικρού κόστους παρέμβαση ( πχ πέργκολα) να δημιουργήσει έναν χώρο που ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης. Το ακίνητο αποτελεί στο σύνολο του μια σημαντική επενδυτική πρόταση, ( σημειώνουμε ότι το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου είναι μισθωμένο ) καθώς μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής τόσο οικιστικά, όσο και εμπορικά.

Αποστάσεις: 50 μέτρα από το ΚΤΕΛ 100 μέτρα από το κέντρο υγείας 100 μέτρα από το κέντρο της πόλης 2 χλμ. από την παραλία της Ζαχάρως 5 χλμ. από την λίμνη του Καϊάφα και τα ιαματικά λουτρά 30 χλμ. από την Αρχαία Ολυμπία 55 χλμ. από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας 75 χλμ. από το αεροδρόμιο του Αράξου 60 χλμ. από το λιμάνι της Κυλλήνης

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

WC

Τζάκι

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κοντά σε ΜΜΜ

Θέα: Πλατεία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.