Πώληση Μονοκατοικία 302τ.μ. - Κέντρο, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 420000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Θέρμη, Κέντρο

420,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Κέντρο

ID: 231361004-772

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

302

Έτος Κατασκευής

1991

Όροφος

1ος

Πωλείται αρχοντική μονοκατοικία 302τετραγωνικών μέτρων στην καταπράσινη πλαγιά του Τριλόφου Δήμου Θέρμης σε αγροτεμάχιο εντός ζώνης 3 επιπέδων.Αποτελείται απο το ισόγειο με master bedroom,δωμάτιο,σαλόνι με τζάκι, αυτόνομη κουζίνα, λουτρό ,και αποθηκευτικο χώρο.Στον 1ο όροφο βρίσκονται 2σαλόνια με τζάκι το ένα ,κουζίνα, λουτρό ,2 δωμάτια και βοηθητικός χώρος.Οι εξώστες βρίσκονται στις 3 πλευρές του και υπάρχουν 2 αυτόνομοι κεντρικοί είσοδοι .Ο 2ο όροφος αποτελείται απο 2 δωμάτια ,WC,χωλ και εξώστες στην πρόσθια και πίσω όψη.Επίσης υπάρχει ένα καλοδιατηρημένο εκκλησάκι και κιόσκι με κουζίνα για τους θερινούς μήνες.Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του η τοποθεσία του και ο κατάλληλα διαμορφωμένος τριων επιπέδων κήπος του. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Re/max Domino Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Δάσος

Θέσεις Parking: Δύο

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Δορυφορική κεραία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.