Πώληση Μεζονέτα 180τ.μ. - Κέντρο, Σταυρούπολη

Ζητούμενη τιμή: 210000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Σταυρούπολη, Κέντρο

210,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Σταυρούπολη, Κέντρο

ID: 231361004-638

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 231361021-2968 - Σταυρούπολη Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 180 τ.μ. 2 επιπέδων . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια . Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε μια μεγάλη σαλοκουζίνα, ένα master bedroom και ένα μπάνιο ( με ντουζιέρα και μπανιέρα υδρομασάζ). Στο δεύτερο επίπεδο, το οποίο είναι σοφίτα, βρίσκουμε 4 υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι και ένα μπάνιο.Η μεζονέτα βρίσκεται στον 2ο όροφο της οικοδομής (δεν υπάρχει ανελκυστήρας αυτή τη στιγμή, αλλά υφίσταται το φρεάτιο για την εγκατάσταση). Είναι κατασκευασμένη το 2010 και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας σε συνδυασμό με ατομικό φυσικό αέριο , απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, θέση στάθμευσης στην πυλωτή, αποθήκη στο υπόγειο 20 τ.μ., ενεργειακό τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, νυχτερινό ρεύμα (τριφασικό), ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 15 τ.μ. Το ακίνητο είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες, καθώς διαθέτει πολύ μεγάλους χώρους και βρίσκεται δίπλα σε σχολεία, πάρκα και χώρους αναψυχής.Παρακολουθείστε τη βιντεοσκόπηση του χώρου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=rFuPJR_VLDQ Επιπλέον η πρόσβαση στον περιφερειακό είναι σε τρία λεπτά και το ακίνητο βρίσκεται λίγα μέτρα από την οδό Λαγκαδά. - Τιμή: 210.000 € Η περιγραφή βασίζεται σε στοιχεία που έδωσε ο ιδιοκτήτης. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Τζάκι

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.