Πώληση Μονοκατοικία 343τ.μ. - Κέντρο, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 2999 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Θέρμη, Κέντρο

2,999 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Κέντρο

ID: 231361004-478

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

343

Έτος Κατασκευής

2021

Όροφος

Ισόγειο

Η τιμή αφορά στο τ.μ. και είναι ενδεικτική Κωδικός ακινήτου: 11-2246 - Επέκταση Θέρμη ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία διαμορφωμένη σε τρία επίπεδα με ιδιωτικό κήπο, πισίνα και Roof Garden.

Στο ισόγειο υπάρχει το σαλόνι, η κουζίνα και η τραπεζαρία που βλέπουν στον κήπο και την πισίνα. Ο χώρος λούζεται με φως και το κρεμαστό τζάκι προσδίδει μια άλλη νότα ζεστασιάς.

Στον 1ο όροφο βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων με δικό του μπάνιο.

Στον πιο πάνω όροφο υπάρχει ακόμη ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο και άμεση πρόσβαση στο Roof Garden.

Στον υπόγειο χώρο της κατοικίας μπορεί να δημιουργηθεί χώρος γυμναστηρίου, Playroom κλπ.

Ο κήπος είναι 297τ.μ. και διαθέτει πισίνα 30 τ.μ.

Διαθέτει Ενεργειακή κλάση Α με μέγιστο επίπεδο θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και οικονομία στην ενεργειακή κατανάλωση. Υπάρχουν παθητικά συστήματα σκίασης αλουμινίου στις εξωτερικές όψεις για χαμηλότερο ενεργειακό αποτύπωμα του κτιρίου. Πιστοποιημένο Σύστημα Θερμοπρόσοψης. Εξοικονόμηση στην κατανάλωση φυσικού αερίου και ρεύματος. Τα εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου είναι βαρέως τύπου με θερμοδιακοπή, ενεργειακά τζάμια και σήτες. Ηλεκτρικά ρολά σε όλα τα εξωτερικά κουφώματα με τηλεχειρισμό με μηχανισμό Somfy Γερμανίας. Σύστημα ξηράς δόμησης στις εσωτερικές τοιχοποιίες το οποίο παρέχει καλύτερη θερμομόνωση, ηχομόνωση και ευελιξία σε μετατροπές. Ενδοδαπέδια θέρμανση Γερμανικής προέλευσης με φυσικό αέριο ή εναλλακτικά με αντλία θερμότητας με στόχο την καλύτερη κατανομή της θερμότητας και εξοικονόμηση ενέργειας. Ο κήπος είναι ιδιωτικός με φύτευση και αυτόματο σύστημα ποτίσματος. Η θέση στάθμευσης είναι ατομική με στέγαστρο στον ακάλυπτο χώρο του συγκροτήματος. Η επένδυση των δαπέδων γίνεται με γρανιτοπλακάκι Α’ διαλογής ή ημιμασίφ ξύλο κατ’ επιλογή δική σας από επώνυμα συνεργαζόμενα καταστήματα, όπως επίσης και τα έπιπλα κουζίνας από επώνυμα συνεργαζόμενα καταστήματα. Ντουλάπες υπάρχουν σε όλα τα υπνοδωμάτια. Επιτραπέζιοι νιπτήρες, κρεμαστές λεκάνες και εντοιχισμένα καζανάκια σε όλα τα μπάνια (Geberit Γερμανίας). Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας στην είσοδο όλων των ακινήτων του οικισμού. Εγκατάσταση θυροτηλεόρασης με μόνιτορ και κάμερα στην κεντρική είσοδο. Μελέτη διαφορετικών σεναρίων φωτισμού για κάθε ακίνητο του συγκροτήματος με χρήση φωτιστικών LED και διακόπτες HAGER Γερμανίας. Ξύλινες επενδύσεις στις οροφές των μπαλκονιών με πρόβλεψη για χωνευτά φωτιστικά και κρυφούς φωτισμούς τύπου LED. Κεντρική δορυφορική κεραία σε κάθε κτίριο και επίγειες κεραίες Mattel για κάθε ακίνητο του οικισμού για λήψη High Definition εικόνας. Προεγκατάσταση smart home εφαρμογών. Προεγκατάσταση κλιματισμού και συναγερμού.

• Δίπλα σε super market • 800 μέτρα από το κέντρο της Θέρμης (περίπου 10 λεπτά περπάτημα) όπου υπάρχει οργανωμένη αγορά, πάρκο, ΚΕΠ, τράπεζες κτλ. • 700 μέτρα από την έξοδο προς την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής
• Στάσεις λεωφορείου σε απόσταση 350 μέτρων (γραμμές 66 και 67 προς Χαριλάου και ΙΚΕΑ) • Σε πολύ κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και περιοχή IKEA (2 και 3 χιλιόμετρα αντίστοιχα, περίπου 5 λεπτά οδήγησης) • Σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Μακεδονία (περίπου 8 λεπτά οδήγησης) • Στην περιοχή και σε κοντινή απόσταση από το συγκρότημα υπάρχουν πολλά δημόσια και ιδιωτικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Ελληνικό Κολλέγιο, Μαντουλίδης, Pinewood).

Πρόκειται για μονοκατοικία εξαιρετικής αισθητικής που αξίζει επίσκεψης.

Αναμένεται να ολοκληρωθεί 6/2022.

*Η τιμή αφορά στο τ.μ. και είναι ενδεικτική.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.