Πώληση Διαμέρισμα 47τ.μ. - Ξηροπήγαδο, Βόρεια Κυνουρία

Ζητούμενη τιμή: 115000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Βόρεια Κυνουρία, Ξηροπήγαδο

115,000 €

Ν. Αρκαδίας, Βόρεια Κυνουρία, Ξηροπήγαδο

ID: 231631003-16

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

47

Επίπεδα

1

Όροφος

1ος

Ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα με θέα στην θάλασσα και σε απόσταση μόλις 50 μ. από αυτή πωλείται στο Ξηροπήγαδο Αρκαδίας.

Πρόκειται για μια πραγματική επενδυτική ευκαιρία, αφού πωλείται πλήρως εξοπλισμένο με τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές που εμφανίζονται στις φωτογραφίες, έτοιμο προς χρήση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τις βαλίτσες σας. Είναι ανακαινισμένο το 2018 και από τότε χρησιμοποιείται τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και ως Airbnb με πολύ καλές αποδόσεις.

Μπαίνοντας από την είσοδο του διαμερίσματος, στα αριστερά συναντάς την κουζίνα με δικό της παράθυρο και με θέα προς το βουνό. Εκεί υπάρχει μία μασίφ τραπεζαρία για την εξυπηρέτηση των ενοίκων. Δεξιά από την είσοδο συναντάς το μπάνιο και δύο πολύ μεγάλες ντουλάπες για έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Προχωρώντας βρίσκεσαι στο καθιστικό με τον καναπέ που γίνεται κρεβάτι και το τζάκι. Εκεί υπάρχει και η μεγάλη βεράντα με θέα προς τη θάλασσα. Στα δεξιά του σαλονιού βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα που έχει ένα διπλό κρεβάτι και έναν επιπλέον καναπέ - κρεβάτι που μετατρέπεται σε δύο ανεξάρτητα μονά κρεβάτια.

Το δυάρι αυτό διαμέρισμα έχει εμβαδό 47 τ.μ. Έξτρα χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι η κλειστή θέση στάθμευσης στο υπόγειο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποθήκη. Υπάρχει συναγερμός, τζάκι, κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, πλυντήριο ρούχων, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες, ψυγείο, κουζίνα, έπιπλα βεράντας κ.ά.

Μην διστάσατε να μας καλέσετε για περισσότερες πληροφορίες. Υπεύθυνη ακινήτου: Αραμπατζή Νικολέτα.

RE/MAX Experts, Παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου 12, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 28813, remaxexpertsgr@gmail.com, www.remax-experts.gr

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

Διαμπερές

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Ρετιρέ

Συναγερμός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.