Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 443τ.μ. - Προφ. Ηλίας, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 125000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Χανιά, Προφ. Ηλίας

125,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Προφ. Ηλίας

ID: 231671012-232

Τετραγωνικά Μέτρα

443

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists και την Κωνσταντίνα Γαρμπιδάκη

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 443 τ.μ. στο Κουμπελί. Το οικόπεδο είναι επίπεδο, εντός οικισμού, άρτιο και οικοδομήσιμο με θέα στη θάλασσα. Έχει παροχή νερού, ρεύματος και η πρόσβασή του είναι από ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Βρίσκεται σε καλό σημείο, σε γειτονιά με νεόδμητες κατοικίες, κάνοντας το ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να χτίσετε το νέο σας σπίτι. Είναι κατάλληλο και για επένδυση.

Το Κουμπελί βρίσκεται στα περίχωρα των Χανίων, είναι ένας νέος οικισμός, περίπου 25 χρόνων, που σχεδιάστηκε ως πρότυπο. Σε απόσταση ενός λεπτού βρίσκεται το Σόδι. Η περιοχή Σόδι - Κουμπελή, είναι ιδανική για οικογένειες. Έχει ησυχία και ασφάλεια. Υπάρχουν σχολεία όλων των βαθμίδων, γήπεδα και μικροαγορές με τα βασικά. Στην ίδια περιοχή βρίσκεται το Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι Τάφοι Βενιζέλων, η ιστορική εκκλησία του Προφ. Ηλία και δημοφιλής καφετέριες. Το Κουμπελί βρίσκεται 5 χλμ βορειοανατολικά της πόλης των Χανίων, 11 χλμ από το αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και 8,5 χλμ από το λιμάνι της Σούδας.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6980884988 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.