Πώληση Μονοκατοικία 273τ.μ. - Βουτάς, Πελεκάνος

Ζητούμενη τιμή: 79000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Πελεκάνος, Βουτάς

79,000 €

Ν. Χανίων, Πελεκάνος, Βουτάς

ID: 231671049-37

Τετραγωνικά Μέτρα

273

Έτος Κατασκευής

1950

Όροφος

Ισόγειο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και τον Σινάνη Νεκτάριο

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 δυο πετρόχτιστες κατοικίες συνολικού εμβαδού 273 τ.μ σε οικόπεδο 255 τ.μ. στο Βουτά Πελεκάνου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου. Οι κατοικίες είναι η μία δίπλα από την άλλη, εφάπτονται στο δρόμο, χρήζουν ολικής ανακαίνισης και είναι κατάλληλες για τουριστική εκμετάλλευση, αφού η απόστασή τους από την τουριστική παραλία της Παλαιόχωρας είναι μόλις 6 χλμ.

Το χωριό Βουτάς βρίσκεται 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Παλαιόχωρας στο δρόμο Παλαιόχωρα - Βουτάς - Στροβλές - Βλάτος - Τοπόλια - Καστέλι (Κισάμου). Η οδήγηση από την Παλαιόχωρα στο Βουτά προσφέρει μια πανοραμική θέα της Παλαιόχωρας, των ακτών της και περνά μέσα από πολύ ενδιαφέροντα φαράγγια και κοιλάδες, αλλά και κάποιες ξεχωριστές βυζαντινές εκκλησίες. Η απόσταση του Βουτά από τα Χανιά είναι στα 78 χλμ και από αεροδρόμιο Χανίων στα 92 χλμ.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6973439642 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.