Ενοικίαση Διαμέρισμα 133τ.μ. - Τσικαλαριά, Σούδα

Ζητούμενη τιμή: 750 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Σούδα, Τσικαλαριά

750 €

Ν. Χανίων, Σούδα, Τσικαλαριά

ID: 231671055-1

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

133

Έτος Κατασκευής

2005

Όροφος

1ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists και τη Γεωργιακάκη Ισμήνη.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ για μακροχρόνια μίσθωση οροφοδιαμέρισμα στα Τσικαλαριά με εμβαδόν 133τμ, έτος κατασκευής 2005 και ανακαινισμένο τον Μάιο του 2023.

Η κατοικία βρίσκεται σε οικοδομή 3 επιπέδων και αποτελείται από 4 διαμερίσματα. Αποτελείται από μια μεγάλη σαλοκουζίνα, 1 master bedroom με δικό του wc και ντουζιέρα, 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπα, μπάνιο, αποθήκη με δυνατότητα σύνδεσης πλυντηρίου και μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα στο λιμάνι της Σούδας. Η μπροστινή βεράντα είναι 35τμ με μεγάλες τέντες μπροστά και στο πλάι διατηρώντας την ιδιωτικότητα από τα γύρω σπίτια. Το σπίτι διαθέτει κλειδαριά και πόρτα ασφαλείας κουφώματα αλουμινίου, δίπλα τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση και ηλιακό θερμοσίφωνα. Τον Μάιο του 2023 έγινε στεγανοποίηση και μόνωση στην ταράτσα.

Τα Τσικαλαριά είναι μια όμορφη και ήσυχη συνοικία χτισμένη μέσα σε μια καταπράσινη περιοχή, στους πρόποδες του βουνού Μαλάξα στα Χανιά, βορειοανατολικά του νόμου, μόλις 2,5χλμ από το λιμάνι της Σούδας και 6χλμ από την πόλη των Χανίων. Σε κοντινή απόσταση, υπάρχoυν σχολεία ,γήπεδο και γραμμή αστικών λεωφορείων.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6983054598 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Ρετιρέ

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.