Πώληση Μονοκατοικία 52τ.μ. - Αγία Μαρίνα, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 180000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Αγία Μαρίνα

180,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Αγία Μαρίνα

ID: 231671003-509

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

52

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

1ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη μονοκατοικία 52τμ στην Αγία Μαρίνα

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το καθιστικό, μια μικρή κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι με θέα θάλασσα. Μια μεταλλική και ξύλινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο, όπου υπάρχει ένα μικρό καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο και μπαλκόνι με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Επίσης, στο ισόγειο έχει μια αποθήκη και θέση στάθμευσης. Η μονοκατοικία διαθέτει A/C και ηλιακό θερμοσίφωνα. Κατασκευάστηκε το 1980 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2023 Απέχει 700 μέτρα από την παραλία.

Το παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Μαρίνας είναι μία πολύ ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή, απέναντι από το νησάκι των Αγίων Θεοδώρων. Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Κρήτης, καθώς στην περιοχή υπάρχουν εκατοντάδες ξενοδοχεία και όλα τα είδη τουριστικών υποδομών. Το χωριό βρίσκεται μόλις 7 χλμ δυτικά των Χανίων Απέχει 24 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και 15 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6943731703 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Αποθήκη

Διαμπερές

Κλιματισμός

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.