Πώληση Επιχείρηση 150τ.μ. - Καβρός, Γεωργιούπολη

Ζητούμενη τιμή: 50000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Γεωργιούπολη, Καβρός

50,000 €

Ν. Χανίων, Γεωργιούπολη, Καβρός

ID: 231671049-31

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Έτος Κατασκευής

1998

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists και το Νεκτάριο Σινάνη

ΠΩΛΕΙΤΑΙ έτοιμη επιχείρηση στον Καβρό Αποκορώνου. Η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες κομμωτηρίου, μανικιούρ-πεντικιούρ, περιποίηση προσώπου, σώματος, μασάζ, κ.α. Το συνολικό εμβαδόν του καταστήματος είναι 150 τ.μ. και αποτελείται από το ισόγειο που είναι 100 τ.μ. και τον πρώτο όροφο που είναι 50 τ.μ. Στο κατάστημα η κεντρική είσοδος είναι βιτρίνα και έχει φωτιζόμενη επιγραφή. Ανακαινίστηκε πλήρως το 2021, και όλοι οι χώροι είναι πλήρως λειτουργικοί και εξοπλισμένοι με υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ προστατεύεται με συναγερμό.

Αναλυτικότερα, η επιχείρηση διαθέτει: 6 θέσεις ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ
3 ΛΟΥΤΗΡΕΣ 2 θέσεις ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ 2 θέσεις ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ 2 θέσεις ΜΑΣΑΖ - ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ – ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ - ΒΑΦΕΙΟΥ

Το κατάστημα βρίσκεται σε κομβική θέση, προσβάσιμο σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής και λειτουργεί αδιάκοπα τους καλοκαιρινούς μήνες από το 2015 με σταθερή και περαστική πελατεία. Η επιχείρηση λαμβάνει τις καλύτερες κριτικές πελατών στην ευρύτερη περιοχή και είναι προτεινόμενη στο Trip Advisor και σε άλλες πλατφόρμες.

Η απόσταση από το κέντρο των Χανίων είναι 45χλμ., από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης είναι 49 χλμ. και από το λιμάνι της Σούδας είναι 37 χλμ.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6973439642 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

WC

Εξωτερικά

Συναγερμός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.