Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 3417τ.μ. - Ατσιπόπουλο, Νικηφόρος Φωκάς

Ζητούμενη τιμή: 180000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νικηφόρος Φωκάς, Ατσιπόπουλο

180,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Νικηφόρος Φωκάς, Ατσιπόπουλο

ID: 231671049-30

Τετραγωνικά Μέτρα

3417

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists και το Νεκτάριο Σινάνη

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πανέμορφο οικόπεδο εμβαδού 3.5 στρεμμάτων στον Πρινέ Ρεθύμνου.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε παλαιό οικισμό με παραδοσιακά πετρόχτιστα σπίτια μέσα σε γραφικά καλντερίμια. Είναι εντός σχεδίου, με δόμηση 1600 m², που το καθιστά ιδανικό για την κατασκευή παραδοσιακού καταλύματος ή ξενοδοχείου. Το οικόπεδο ήταν κτήμα ενός παλαιού αρχοντικού, για αυτό και συναντάμε μέσα σε αυτό, μία πέτρινη καμάρα αλλά και ένα πηγάδι βάθους 42 m εξαιρετικής αρχιτεκτονικής. Περιμετρικά από το οικόπεδο υπάρχει ψηλός πετρότοιχος και μέσα σε αυτό υπάρχουν ελιές. Το έδαφος είναι επίπεδο και έχει θέα θάλασσα.

Το χωριό είναι από τα πιο αναπτυσσόμενα χωριά του Ρεθύμνου, έχει πολλούς μόνιμους και ξένους κατοίκους, καφενεία και παραδοσιακές ταβέρνες που λειτουργούν όλο το χρόνο. Σε λιγότερα από 10 λεπτά οδήγησης φτάνουμε στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, ενώ το αεροδρόμιο των Χανίων απέχει περίπου 1 ώρα οδήγησης στα 70χλμ μακριά.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6973439642 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.