Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 5300τ.μ. - Κεραμωτή, Ινναχώρι

Ζητούμενη τιμή: 100000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ινναχώρι, Κεραμωτή

100,000 €

Ν. Χανίων, Ινναχώρι, Κεραμωτή

ID: 231671005-160

Τετραγωνικά Μέτρα

5300

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 5300 τ.μ., στην Κεραμωτή Κισσάμου.

Έχει ήδη εκδοθεί οικοδομική άδεια για 186 τ.μ. Έχει πρόσοψη 70 μέτρων σε αγροτικό δρόμο πλάτους 5 μέτρων που βρίσκεται μόλις 250 μέτρα από τον ασφαλτόδρομο. Αυτή η ιδιοκτησία είναι η τέλεια επιλογή για αυτούς που αναζητούν την ηρεμία και την ησυχία κοντά στην θάλασσα. Από άποψη τοποθεσίας, απέχει μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και μόλις 300 μέτρα από μια γραφική παραλία με βότσαλα. Η περιοχή είναι αναπτυσσόμενη με πολλές νεόδμητες βίλες τριγύρω. Επιπλέον, το παγκοσμίου φήμης Ελαφονήσι βρίσκεται μόλις 18 χιλιόμετρα μακριά, το οποίο είναι προσβάσιμο σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η εξίσου διάσημη παραλία Φαλάσαρνα βρίσκεται 28 χιλιόμετρα μακριά και είναι προσβάσιμη σε μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο. Ο Μπάλος είναι επίσης εύκολα προσβάσιμος, μόλις 36 χιλιόμετρα μακριά και σε απόσταση 1 ώρας με το αυτοκίνητο.

Για όσους εκτιμούν την ηρεμία και την ησυχία, αυτή η ιδιοκτησία, προσφέρει ένα πραγματικά τέλειο περιβάλλον, μέσα σε ένα γραφικό καταπράσινο τοπίο, εξασφαλίζοντας αμφιθεατρική εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Συνολικά, αυτό το ακίνητο αντιπροσωπεύει μια φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του παραδείσου σε μια ιδιαίτερα περιζήτητη τοποθεσία.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6995030108 και κλείστε ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.