Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 42τ.μ. - Αντιγονιδών, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

Ζητούμενη τιμή: 108000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Αντιγονιδών

108,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Αντιγονιδών

ID: 231571018-36

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

42

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 100-1889. Διαθέτουμε προς πώληση ένα όμορφο και ανακαινισμένο διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της πλατείας Αντιγονιδών. Αυτό το επιπλωμένο στούντιο (μονόχωρο), βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου στις αρχές της Ολύμπου, σε πολυκατοικία με ασανσέρ και έχει συνολική επιφάνεια 42 τ.μ.

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο, δίνοντας σας μια λειτουργική εσωτερική διαμόρφωση. Επιπλέον, διαθέτει ντουλάπες, ανελκυστήρα, κλιματισμό, ηλεκτρικές συσκευές και διπλά τζάμια για καλύτερη ηχομόνωση.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα κεντρικό σημείο και εύκολη πρόσβαση σε κάθε σημείο της πόλης, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με όμορφες περιοχές πρασίνου και ευκολία πρόσβασης σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι επενδυτικό και στην ιδια οικοδομη διαθέτουμε επιπλέον άλλο ένα στουντιο μονόχωρο καθώς και μια γκαρσονιέρα (2 χώροι-1υ/δ και σαλοκουζίνα). Υπολογίζουμε 400-450ε στην μακροχρόνια μίσθωση το κάθε διαμέρισμα. Ευκαιρία για κάποιον που θελει να ασχοληθεί με την βραχυχρόνια. Χωρίς να αποκλείεται και η ιδιοκατοίκηση βέβαια αφου πρόκειται για άνετο στούντιο 42 τμ.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Η

Φοιτητική κατοικία

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.