Ενοικίαση Διαμέρισμα 100τ.μ. - Σκουτελώνας, Κολυμβάρι

Ζητούμενη τιμή: 650 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Κολυμβάρι, Σκουτελώνας

650 €

Ν. Χανίων, Κολυμβάρι, Σκουτελώνας

ID: 231671023-217

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Έτος Κατασκευής

2010

Αποκλειστικά από τη RE/MAX Specialists και τη σύμβουλο Ακίνητης περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη,

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μακροχρόνια κατοικία υπερυψωμένου ισογείου με πισίνα στο Κολυμβάρι, συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. σε οικόπεδο 1200τμ. Η κατοικία είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ενός νοικοκυριού, αλλά και κάποιες μικροσυσκευές που διευκολύνουν τη καθημερινότητα των ενοικιαστών.

Πρόκειται για μια κατοικία κατασκευής του 2010, η οποία βρίσκεται σε κτίριο δύο κατοικιών (όπου ενοικιάζεται και η άλλη) σε μία τουριστικά αναπτυσσόμενη περιοχή σε εξαιρετικό σημείο μέσα στη φύση, ελάχιστα μέτρα από τη θάλασσα. Δεν είναι τυχαίο που τόσοι τουρίστες κάθε χρόνο επιλέγουν αυτή την όμορφη και παράλληλα ήσυχη περιοχή.

Το σπίτι αποτελείται από ενιαίο καθιστικό σαλόνι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια με κρεβάτια και ντουλάπες καθώς και ένα άνετο μπάνιο με μπανιέρα.

Στο μπροστινό τμήμα του σπιτιού υπάρχει μία μεγάλη βεράντα με θέα στο κήπο, ο οποίος είναι γεμάτος από λουλούδια στη μπροστινή του πλευρά αλλά και καρποφόρα δέντρα πιο πίσω. Περιμετρικά του σπιτιού υπάρχουν και μπαλκόνια μιας και το σπίτι είναι υπερυψωμένο. Το μπάρμπεκιου στην αυλή μπροστά προσφέρετε για όμορφες οικογενιακές στιγμές ή τραπέζια με φίλους.

Στη πίσω πλευρά του κτιρίου υπάρχει η πισίνα η οποία είναι κοινόχρηστη με το διαμέρισμα του επάνω ορόφου και μεγάλος εξωτερικός χώρος ιδανικός για ξαπλώστρες και στιγμές χαλάρρωσης.

Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (3 τηλεοράσεις, ψυγείο, φούρνο, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων )καθώς επίσης τρία κλιματιστικά, τζάκι και ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι εξοπλισμένα με έπιπλα, ιματισμό, οικιακά και μαγειρικά σκεύη.

Εξωτερικά διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτου στο περιφραγμένο χώρο του οικοπέδου, καθώς και σε στεγασμένο χώρο. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.

Η κατοικία είναι διαθέσιμη απο τις 20/10/2023 και διατείθεται μόνο για μακροχρόνια χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6995786611 Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

WC

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Κήπος

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.