Ενοικίαση Μεζονέτα 180τ.μ. - Προφ. Ηλίας, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 1200 €

Just Rented

Μεζονέτα - Ενοικίαση - Χανιά, Προφ. Ηλίας

1,200 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Προφ. Ηλίας

ID: 231671023-213

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Έτος Κατασκευής

2008

Όροφος

1ος

Διατίθεται από τη RE/MAX Specialists και τη Μαριάννα Γυπάκη, Μεζονέτα 180τ.μ.πολυτελούς κατασκευής πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές σε ένα από τα ωραιότερα προάστια ανατολικά των Χανίων, στο Προφήτη Ηλία, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης .

Αποτελείται από δύο συνολικά επίπεδα. Στο πρώτο συναντάμε δύο μεγάλους χώρους άνετου σαλονιού- τραπεζαρίας, ξεχωριστή ανοιχτή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές που τη καθιστούν απόλυτα λειτουργική καθώς και ένα WC. Mια μεγάλη βεράντα συναντάμε μπροστά από το σαλόνι με απίστευτη θέα θάλασσα ιδανική για στιγμές χαλάρωσης παρέα με καλούς φίλους.

Ακολουθώντας τη μαρμάρινη σκάλα ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο το οποίο αποτελείτε από ακόμη ένα καθιστικό μπροστά σε μία επίσης μεγάλη βεράντα που βρίσκεται ακόμη ψηλότερα αντικρίζοντας το απέραντο γαλάζιο. Τρία άνετα υπνοδωμάτια βρίσκονται αμέσως μετά και ένα μεγάλο εξυπηρετικό μπάνιο με μπανιέρα.

Όλο το σπίτι αποτελείται από μαρμάρινο δάπεδο, μεγάλες ντουλάπες σε κάθε υπνοδωμάτιο, ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα αλουμινίου, ιδιωτικό κλιματισμό inverter ανά κρεβατοκάμαρα και δύο ακόμη στους ενιαίους χώρους σαλόνι-κουζίνα, διπλός ηλιακός θερμοσίφωνας, πόρτα ασφαλείας.

Το σπίτι αποτελεί την ιδανική κατοικία είτε για ζευγάρι, είτε για οικογένεια με παιδιά και βρίσκεται σε μία ήσυχη και ασφαλή περιοχή με όμορφες κατοικίες. Διαθέτει μικρή αυλή με κήπο καθώς και δέντρα στη πίσω πλευρά του. Το ζητούμενο μηνιαίο μίσθωμα των 1200€ περιλαμβάνει ίντερνετ. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.

Η περιοχή του Προφήτη Ηλία αποτελεί μία από τις καλύτερες οικιστικές περιοχές σε κοντινή απόσταση μόλις 3 xιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες, ή ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6995786611/ Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

WC

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.