Πώληση Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό 2150τ.μ. - ΒΙ.ΠΑ., Ωραιόκαστρο

Ζητούμενη τιμή: 11111 €

Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό - Πώληση - Ωραιόκαστρο, ΒΙ.ΠΑ.

11,111 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Ωραιόκαστρο, ΒΙ.ΠΑ.

ID: 232041002-31

Τετραγωνικά Μέτρα

2150

Έτος Κατασκευής

2012

Κωδικός ακινήτου: 1-116 - Ωραιόκαστρο ΒΙ.ΠΑ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα βιομηχανικός χώρος υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2150 τ.μ. σε οικόπεδο 5750 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένος το 2012 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C, εξοπλισμό, προαύλιο, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, ρολά ασφαλείας, ανελκυστήρα φορτίων, ράμπα εκφόρτωσης - Τιμή: 11.111 € ΓΙΑ ΤΙΜΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Πρόκειται για εξαιρετικό βιομηχανικό ακίνητο αποτελούμενο από 2 κτίρια. Το πρώτο κτίριο αποτελούμενο από 994 τ.μ., είναι κατασκευασμένο το 2012. Η κατασκευή του είναι πολυτελείας με πλακίδια γρανίτη σε τοίχους και πατώματα, με ανοξείδωτο βιομηχανικό ανελκυστήρα KLEEMAN 3 τόνων, δυο χώρους ολοκαίνουργιων ψυγείων συνολικού όγκου 300 κυβικών, πολυτελείς χώρους γραφείων 3 ορόφων με ξεχωριστά λουτρά, WC και κουζίνες, ξεχωριστά λουτρά και αποδυτήρια προσωπικού, πλήρη εγκατάσταση θέρμανσης-κλιματισμού (DAIKIN) σε όλους τους χώρους (γραφεία-εργοστάσιο-συσκευαστήριο), ράμπα φόρτωσης/εκφόρτωσης, 3 ξεχωριστές αποθήκες φυλασσόμενες, εσωτερική σκάλα με ΙΝΟΧ κάγκελα, 2 μπαλκόνια με ΙΝΟΧ κάγκελα και κεραμικά πλακίδια, καθώς και πολλά πολλά άλλα τα οποία διευκολύνουν και μεγιστοποιούν την παραγωγή και την λειτουργία του εργοστασίου επίσης κατέχει άδεια λειτουργίας και εγκατάστασης αορίστου χρόνου (εκδόθηκε τον Μάρτιο 2009), είναι εφοδιασμένο με HACCP και ISO 22000, με πιστοποιητικά του Υπουργείου Γεωργίαςτης Πυροσβεστικής κ.λ.π. Το δεύτερο κτίριο αποτελείται από 1110 τ.μ., κατασκευασμένο το 1986 και πλήρως ανακαινισμένο το 2008. Διαθέτει τις απαιτούμενες βάσεις να στηρίξει ένα νέο πρόσθετο κτήριο των ιδίων τετραγωνικών μέτρων αν χρειαστεί να επεκταθεί. Ο ενιαίος χώρος παραγωγής είναι 741 τ.μ. και διαθέτει πολυτελή γραφεία 185 τ.μ. υπόγειο αποθηκευτικό χώρο ιδίων μέτρων αλλά και δεύτερο όροφο γραφείων όπου στεγάζεται πολυτελής κατοικία ιδίων μέτρων με όλα τα παρελκόμενα, πλήρη εγκατάσταση θέρμανσης-κλιματισμού (DAIKIN) σε όλους τους χώρους 4 ξεχωριστές εξωτερικές αποθήκες 2 μπαλκόνια με μαρμάρινα πλακίδια, καθώς και πολλά πολλά άλλα τα οποία διευκολύνουν και μεγιστοποιούν την παραγωγή και την λειτουργία του εργοστασίου. Επίσης κατέχει άδεια λειτουργίας και εγκατάστασης αορίστου χρόνου (εκδόθηκε τον Μάρτιο 2009), είναι εφοδιασμένο με ISO 9001:2000, με πιστοποιητικά του Υπουργείου Γεωργίας της Πυροσβεστικής κ.λ.π.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ράμπα εκφόρτωσης

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.