Πώληση Ξενοδοχείο 3850τ.μ. - Αχλάδα, Γάζι

Ζητούμενη τιμή: 1300000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Γάζι, Αχλάδα

1,300,000 €

Ν. Ηρακλείου, Γάζι, Αχλάδα

ID: 231901005-39

Συνολικά Δωμάτια

7

Μπάνια

7

Τετραγωνικά Μέτρα

3850

Έτος Κατασκευής

2008

Πωλείται ξενοδοχείο που αποτελείται από 4 ανεξάρτητες βίλες 70τμ η κάθε μια και 3 στούντιο/διαμερίσματα 50τμ έκαστος στην Αχλάδα Ηρακλέιου. Αγροτουριστικές εξοχικές κατοικίες με 2 πισίνες σε εκταση 4 στρεμμάτων. Υπάρχει και υπόλοιπο δόμησης 400τμ. Το ξενοδοχείο προσφέρει πανοραμική θέα στο μεσαιωνικό χωριό Αχλάδα, το Κρητικό πέλαγος και τα βουνά, που ιστορικά προστάτευαν το νησί από την εποχή των Σαρακηνών μέχρι σήμερα. Ένα εκπληκτικό χρυσό ηλιοβασίλεμα προσθέτει μια ρομαντική πινελιά. Λίγα λόγια το χωριό: Ορισμένοι κάτοικοι επέλεξαν να χτίσουν ένα χωριό σε μια μοναδική τοποθεσία που αγναντεύει την εκπληκτική θέα, σε μια περιοχή με εξαιρετικό κλίμα. Το χωριό ονομάζεται Αχλάδα. Η Αχλάδα αναφέρεται σε πολλά αρχεία στη μεσαιωνική εποχή μεταξύ των ετών 1577 έως 1583. Επί Ενετοκρατίας, η Αχλάδα ήταν φεουδαρχικό κτήμα των αδελφών Giorgio και Francisco .

Αυτό το όμορφο χωριό βρίσκεται κοντά στο χωριό της Αγίας Πελαγίας, όπου η περιοχή είναι πλούσια σε βλάστηση, με εκπληκτικά τοπία και τέσσερις διαφορετικές παραλίες. Σήμερα, η Αχλάδα, είναι ένα ιδανικό μέρος για τους επισκέπτες να αφήσουν πίσω τους το αστικό άγχος και να απολαύσουν την ομορφιά και την ηρεμία της φύσης και τις οικοτουριστικές δραστηριότητες που υπάρχουν στην περιοχή. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 8000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 137.000 συνεργάτες.

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2814004848 για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 7

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Αποθήκη

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Έξι

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.