Πώληση Μονοκατοικία 118τ.μ. - Μαλάξα, Κεράμια

Ζητούμενη τιμή: 65000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Κεράμια, Μαλάξα

65,000 €

Ν. Χανίων, Κεράμια, Μαλάξα

ID: 231671046-5

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

118

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1940

Η RE/MAX Specialists Chania και η προσωπική σας σύμβουλος ακινήτων Αμαλία Καλογριδάκη σας παρουσιάζουν μία μοναδική επενδυτική πρόταση στο χωριό Μαλάξα.

Πωλείται οικία 118,52 τμ σε οικόπεδο 284,40 τμ στο πανοραμικό χωριό Μαλάξα, σε απόσταση 20 λεπτών από την πόλη των Χανίων. Η οικία είναι χωρισμένη σε διαφορετικά επίπεδα (ισόγειο 66,20 τμ., όροφος 37,67 τμ., ισόγειος βοηθητικός χώρος 14,65 τμ.) και χρήζει ανακαίνισης. Υπάρχει υπόλοιπο δόμησης περίπου 80 τμ. Το κτίσμα αυτό είναι ιδανική περίπτωση για εξοχική κατοικία, τουριστικό κατάλυμα, αλλά και μόνιμη κατοικία καθώς βρίσκεται σε διαχειρίσιμη απόσταση από τα Χανιά. Βρίσκεται σε ύψωμα εντός ορίων του χωριού και η ανεμπόδιστη θέα 180° προς την οροσειρά των Λευκών Ορέων και του κάμπου των Κεραμειών είναι εκπληκτική!

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει σημαντική τουριστική άνθηση στο χωριό με ανακαινισμένες παλιές οικίες που έχουν μετατραπεί σε σαλέ για επισκέπτες όλο τον χρόνο. Μπορεί να αποτελέσει βάση για ημερήσιες εξορμήσεις στα κοντινά χωριά ή και για ορειβατικές περιπέτειες στις παγκοσμίου φήμης κορφές των Λευκών Ορέων. Η Μαλάξα έχει 115 κατοίκους και είναι κτισμένη σε υψόμετρο 470 μέτρων στο ομώνυμο ύψωμα. Το χωριό έχει πλούσια στρατηγική ιστορία καθώς δεσπόζει πάνω από τον κόλπο της Σούδας.

Η τιμή πώλησης είναι ευκαιρία στα €75.000! Για περισσότερες πληροφορίες και υπόδειξη του ακινητου επικοινωνήστε σήμερα με την Αμαλία Καλογριδάκη στο τηλ. 6948222586.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Κήπος

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.