Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 4103τ.μ. - Σκουτελώνας, Κολυμβάρι

Ζητούμενη τιμή: 410000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Κολυμβάρι, Σκουτελώνας

410,000 €

Ν. Χανίων, Κολυμβάρι, Σκουτελώνας

ID: 231671003-478

Τετραγωνικά Μέτρα

4103

ΠΩΛΕΙΤΑΙ παραθαλάσσιο οικόπεδο 4103 τμ. στον Σκουτελώνα.

Το οικόπεδο βρίσκεται εκτός οικισμού, είναι επίπεδο και χτίζει 186τ.μ για κατοικία και 820τμ. για τουριστική εκμετάλλευση. Έχει πρόσβαση στη θάλασσα. Η πρόσοψη του είναι 49 μέτρα σε κοινοτική παραθαλάσσια οδό. Στην περιοχή υπάρχουν ξενοδοχεία και σε κοντινή απόσταση καταστήματα, σχολεία και μία στάση λεωφορείου.

Ο Σκουτελώνας είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται περίπου 24 χλμ δυτικά των Χανίων, στο δυτικότερο σημείο του μεγάλου κόλπου των Χανίων. Στα δυτικά του χωριού αρχίζει η Χερσόνησος του Ροδωπού, με την άγρια ομορφιά της. Απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το Κολυμπάρι που είναι αρκετά ανεπτυγμένο τουριστικά, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην όμορφη παραλία που απλώνεται μπροστά στο χωριό και εκτείνεται στα ανατολικά ως τον Ταυρωνίτη. Η παραλία της περιοχής έχει άμμο και σε μερικά σημεία ψιλό βότσαλο. Η θάλασσα έχει βόρειο προσανατολισμό. Δίπλα στην παραλία υπάρχουν πολλές επιλογές για διαμονή, εστίαση και διασκέδαση.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6985620006 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Υδρευσης

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.