Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 5963τ.μ. - Παζινός, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 170000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Παζινός

170,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Παζινός

ID: 231671051-14

Τετραγωνικά Μέτρα

5963

Η RE/MAX Specialists και ο συνεργάτης Νικόλας Τζαγκαράκης παρουσιάζουν σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ένα οικόπεδο 6 στρεμμάτων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Πωλείται οικόπεδο - άρτιο και οικοδομήσιμο - συνολικού εμβαδού 5929 τ.μ στο χωριό Παζινός του δήμου Ακρωτηρίου. Έχει δυνατότητα δόμησης 239.27 τ.μ. για κατοικία και περισσότερα για επαγγελματική επένδυση. Το οικόπεδο έχει μεγάλη πρόσοψη σε κεντρικό δρόμο καθώς είναι γωνιακό.

Το παρόν ακίνητο αποτελεί εξαιρετική επενδυτική επιλογή όχι μόνο λόγω της μεγάλης έκτασης του αλλά και της τοποθεσίας του αφού βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στο Ακρωτήρι. Η απόσταση από Διεθνή Αερολιμένα Χανίων είναι μόλις 1 χλμ. και από το επιβατικό και εμπορικό λιμάνι της Σούδας 11 χλμ. Στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς Ακρωτήρι έχετε κοντά σας τις πιο διάσημες παραλίες της Κρήτης: Mαράθι, Λουτράκι, Σειτάν Λιμάνια, Καλαθά και Σταυρό!

Ιδανική επιλογή για όσους εργάζονται στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Ναυτικό, στην Αεροπορία, στις βιοτεχνίες της περιοχής καθώς επίσης και στο Αεροδρόμιο. Το χωριό Παζινός βρίσκεται σε υψόμετρο 150μ. από τη θάλασσα και έχει εκπληκτική θέα στα βουνά της περιοχής καθώς και στις πιο μακρινές κορφές των Λευκών Ορεων. Έχει μόνιμους κατοίκους και ενδείκνυται για οικογένειες γιατί υπάρχει δημοτικό σχολείο, και στην πολύ κοντινή κωμόπολη των Κουνουπιδιανών μπορείτε να βρείτε γυμνάσιο, λύκειο, φροντιστήρια και άλλες εξωσχολικές ασχολίες συμπεριλαμβανομένων πρότυπων αθλητικών εγκαταστάσεων. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει τεράστια τουριστική άνθηση στην περιοχή εξαιτίας των πολλών νεόδμητων τουριστικών καταλυμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και για υπόδειξη του ακίνητου μπορείτε να καλέσετε στο 6980918999, Νικόλας Τζαγκαράκης, Σύμβουλος Ακινήτων, RE/MAX Specialists

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.