Πώληση Βίλα 86τ.μ. - Καμισιανά, Κολυμβάρι

Ζητούμενη τιμή: 300000 €

Just Sold

Βίλα - Πώληση - Κολυμβάρι, Καμισιανά

300,000 €

Ν. Χανίων, Κολυμβάρι, Καμισιανά

ID: 231671002-256

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

86

Έτος Κατασκευής

2018

Όροφος

Ισόγειο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από RE/MAX Specialists, Πωλείται εκπληκτική πέτρινη  βίλα στα Καμισιανά Κολυμβαρίου. Η βίλα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο κουζίνα και σαλόνι με θέα την πισίνα και τον καταπράσινο με λουλούδια κήπο,  τρία άνετα πλήρως εξοπλισμένα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο .  Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα και οικιακές συσκευές, διαθέτει ενεργειακό τζάκι, ενώ όλοι οι χώροι κλιματίζονται. Επίσης στην στέγη διαθέτει και μονάδα φωτοβολταικού συστήματος. Προσφέρει ένα ήρεμο και παραδεισένιο περιβάλλον, δίπλα στην φύση  σε ένα εξαιρετικά όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο 800 τ.μ. με καταπληκτική  περίφραξη με συνδυασμό το ξύλο, την πέτρα και τα φυτά, με καταπράσινο γκαζόν και λουλούδια, στον οποίο βρίσκεται η ανοιχτή πισίνα και δίπλα της οι  εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.Η πέργκολα με θέα την πισίνα φιλοξενεί το εξωτερικό σαλόνι και την τραπεζαρία.  Στην πλαϊνή πλευρά του ακινήτου υπάρχει ένα οργανωμένο αίθριο σαλόνι, επίσης με ξύλινη πέργκολα, για τις ώρες χαλάρωσης των φιλοξενούμενων. Στην πίσω πλευρά της διαθέτει μία αποθήκη για την φύλαξη των εργαλείων του κήπου.  Η βίλα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση,  μόλις 650 μέτρα απ τις παραλίες της περιοχής. Οι παραλίες του Πλατανιά απέχουν 9 χλμ, τα Φαλάσαρνα και ο Μπάλος στα 30 χλμ, η απόσταση από το κέντρο των Χανίων είναι 22 χλμ., από το αεροδρόμιο Χανίων είναι 36 χλμ. και από το λιμάνι της Σούδας 28 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες του ακινήτου επικοινωνήστε: Στέλιος Πουρέγκας, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας Τηλ: 6977 309436  RE/MAX Specialists, Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά.       Μέλη του μεγαλύτερου κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο.Πάνω από 8300 γραφεία σε 110 χώρες.  Στεγάζουμε Ασφαλώς τα Όνειρά σας!!!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Μπάνιο

Αποθήκη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.