Πώληση Μονοκατοικία 130τ.μ. - Κέντρο, Αφέτες

Ζητούμενη τιμή: 245000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Αφέτες, Κέντρο

245,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αφέτες, Κέντρο

ID: 2309410015-763

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

130

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2004

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Μαρία Κωστοπούλου μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου της RE/max Δομή στο Βόλο. Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά από την ομάδα μας πέτρινη μεζονέτα στην περιοχή των Αφετών Πηλίου. Η κατοικία έχει συνολική επιφάνεια 130 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 340 τ.μ. Είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα σύμφωνα με την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Στο μεσαίο επίπεδο βρίσκεται το σαλόνι, η τραπεζαρία, η κουζίνα και το μπάνιο. Εκεί συναντάμε και τον ξενώνα. Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και μία κρεβατοκάμαρα. Στο κάτω μέρος της κατοικίας υπάρχει ένας βοηθητικός χώρος κατάλληλος για play room ή και χώρος αποθήκευσης. Η πολύ έξυπνη διαρρύθμιση του ακινήτου είναι ένα ακόμα θετικό στοιχείο. Πρόκειται για μία κατοικία εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας. Κατασκευασμένη και διακοσμημένη με ιδιαίτερο γούστο και διατηρημένη σε άριστη κατάσταση. Η θέα από την όμορφη, μεγάλη, πλακόστρωτη αυλή της είναι αξιοζήλευτη. Από την μία ατενίζει τον Παγασητικό ως εκεί που η θάλασσα ενώνεται με το γαλάζιο του ουρανού και από την άλλη κοιτάζει την κορυφή του Πηλίου . Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό σε ένα πολύ όμορφο γραφικό χωριό.

Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται εύκολα καθώς ο δρόμος φτάνει μέχρι και το γκαράζ του ακινήτου.

Απέχει μόλις 27 χιλιόμετρα από τον Βόλο και 1,5 χιλιόμετρο από την δημοφιλή παραλία του Αμποβού στην Άφυσσο. Επίσης βρίσκεται πολύ κοντά στις πανέμορφες παραλίες του Αιγαίου, καθώς και στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Τύπος Θέρμανσης: Θερμοσυσσωρευτές

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.