Πώληση Μεζονέτα 195τ.μ. - Κέντρο, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 440000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Θέρμη, Κέντρο

440,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Κέντρο

ID: 231321011-1351

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

195

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2021

Κωδικός Ακινήτου: #1011-1351 - ΘΕΡΜΗ Πωλείται ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-GARAGE-ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΚΑ-ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ. Βρίσκεται σε πολύ ήσυχη περιοχή της επέκτασης, πολύ κοντά στον οικισμό, αμιγώς οικιστική με φαρδείς δρόμους και πεζοδρόμους. ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ, ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ. Η θέρμανση της εξυπηρετείται με αντλία θερμότητας σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση. Διαθέτει υπόγειο κλειστό garage, υπόγεια αποθήκη, ενεργειακό τζάκι, σίτες, πρόβλεψη για ασανσέρ, ντουλάπες, όλες τις προεγκαταστάσεις συναγερμού, ηλιακού, δορυφορικής, κλιματισμού, θυροτηλεόραση, θερμομονωτικά- ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια, ηλεκτρικά στόρια στα μεγάλα κουφώματα, εξώπορτα ασφαλείας, μεγάλες βεράντες, καλωδίωση για smart house, περιμετρική τοιχοποιία, φωτιστικά κ αυτόματο πότισμα στον κήπο. Είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης Ά (μόνωση ΚΕΝΑΚ) με κέλυφος θερμοπρόσοψης και εξαιρετική μόνωση σε τοίχους και δάπεδα. Τα πατώματα καλύπτονται από πλακάκια ή ξύλο ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικών επιλογών και παρεμβάσεων τόσο στα υλικά όσο και στην εσωτερική διαρρύθμιση καθώς η μεζονέτα είναι υπό κατασκευή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ : Διαθέτει μία ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι και θέα τον κήπο, κουζίνα χωριστή, μπάνιο. Στον χώρο της σαλονοτραπεζαρίας υπάρχει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί απευθείας στον κήπο. Η κουζίνα είναι χωριστή με παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη και δική της μπαλκονόπορτα και βεράντα με άμεση πρόσβαση στον κήπο. Το μπάνιο έχει πολυτελή είδη υγιεινής και παράθυρο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει 3 πολύ άνετα δωμάτια Όλα τα δωμάτια έχουν ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Υπάρχει ένα πολυτελές κεντρικό μπάνιο με 2 παράθυρα, μπανιέρα ή ντουζιέρα (ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή), μία αποθήκη - πλυσταριό. 2ος ΟΡΟΦΟΣ : Εδώ συναντάμε ένα ευρύχωρο Masterbedroom με το προσωπικό του μπάνιο και βεστιάριο.Το μπάνιο είναι πολυτελές με 2 παράθυρα, μπανιέρα ή ντουζιέρα (ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή). Το βεστιάριο είναι χωριστός χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος. ΚΗΠΟΣ : Υπάρχει κατάλληλη δενδροφύτευση, αυτόματο πότισμα και φωτισμός. ΚΛΕΙΣΤΟ GARAGE : Στον ημιυπόγειο χώρο του κλειστού garage υπάρχει θέση στάθμευσης και ένας ξεχωριστός αποθηκευτικός χώρος.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24

Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Ενεργειακή κλάση: Α

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.