Πώληση Μεζονέτα 220τ.μ. - Κέντρο, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Θέρμη, Κέντρο

390,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Κέντρο

ID: 231321011-1294

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

220

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2022

Κωδικός Ακινήτου: #1011-1294 ΘΕΡΜΗ Πωλείται ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΟΡΙΑ ΘΕΡΜΗ/ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 220 τμ, υπερσύγχρονη κατασκευή του 2022, πολυτελής, βιοκλιματική. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της επέκτασης Θέρμης κοντά στον οικισμό. Η θέρμανση της είναι ατομικό φυσικό αέριο σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση. Διαθέτει 2 parking, αποθήκη 20 τμ, δίφατσο ενεργειακό τζάκι, σίτες, υποδομή για ασανσέρ, ντουλάπες, όλες τις προεγκαταστάσεις συναγερμού, ηλιακού, δορυφορικής, κλιματισμού, θυροτηλεόραση, θερμομονωτικά- ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια, ηλεκτρικά στόρια στα μεγάλα κουφώματα, εξώπορτα ασφαλείας, μεγάλες βεράντες, καλωδίωση για smart house, περιμετρική τοιχοποιία, φωτιστικά κ αυτόματο πότισμα στον κήπο. Είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης Ά (μόνωση ΚΕΝΑΚ) με κέλυφος θερμοπρόσοψης και εξαιρετική μόνωση σε τοίχους και δάπεδα. Τα πατώματα καλύπτονται από πλακάκια ή ξύλο ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικών επιλογών και παρεμβάσεων τόσο στα υλικά όσο και στην εσωτερική διαρρύθμιση καθώς η μεζονέτα είναι υπό κατασκευή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΣΟΓΕΙΟ : Εδώ συναντάμε την κεντρική είσοδο με μία μεγάλη αποθήκη 20 τμ. Αριστερά βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα και δεξιά ο κήπος – αυλή της κατοικίας. 1ος ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει μία ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία με ΔΙΦΑΤΣΟ ενεργειακό τζάκι, χωριστή κουζίνα, ένα δωμάτιο, ένα μπάνιο και μία αποθήκη. Στον χώρο της σαλονοτραπεζαρίας υπάρχουν μπαλκονόπορτες που οδηγούν στην μεγάλη κεντρική βεράντα των 18 τμ. Η κουζίνα βρίσκεται σε μία εσοχή με οπτική αυτονομία με παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη, δική της μπαλκονόπορτα και βεράντα. Το δωμάτιο έχει την δική του μπαλκονόπορτα και βεράντα. Το μπάνιο έχει πολυτελή είδη υγιεινής και παράθυρο. 2oς ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει 3 δωμάτια. Το ένα από τα τρία δωμάτια είναι Masterbedroom (27 τμ) με το προσωπικό του μπάνιο, προσωπικό του βεστιάριο και πολύ μεγάλο μπαλκόνι. Όλα τα δωμάτια έχουν ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Υπάρχει ένα επιπλέον πολυτελές κεντρικό μπάνιο με παράθυρο, μπανιέρα ή ντουζιέρα (ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή), μία αποθήκη – πλυσταριό και ένας χώρος αίθριο με εσωτερικό μπαλκόνι και θέα στο σαλόνι.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24

Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Α

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Δύο

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.