Πώληση Μονοκατοικία 250τ.μ. - Κέντρο, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Θέρμη, Κέντρο

250,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Κέντρο

ID: 231321011-448

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

250

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2012

Kωδικος Ακινήτου #1011-448 ΘΕΡΜΗ Πωλείται εξαιρετική ΗΜΙΤΕΛΗΣ τριώροφη μονοκατοικία 250τμ με ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΗΠΟ, έτους 2014. Βρίσκεται σε πολύ ωραίο σημείο της επέκτασης Θέρμης πολύ κοντά στον οικισμό της Θέρμης.

Η κατοικία ενδείκνυται για διπλοκατοίκηση καθώς ο ισόγειος χώρος μπορεί να γίνει αυτόνομο διαμέρισμα με αποκλειστικά δική του είσοδο.

Υπάρχει δυνατότητα προσωπικής επιλογής και παρεμβάσεων στα υλικά καθώς η κατοικία βρίσκεται στο στάδιο τελικής ολοκλήρωσης.

Υπάρχει parking, υποδομή για ασανσέρ, δυνατότητα άμεσης τοποθέτησης φυσικού αερίου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΙΣΟΓΕΙΟ : Διαθέτει μία ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία – κουζίνα, ένα μεγάλο δωμάτιο, ένα μπάνιο, ένα WC, μία αποθήκη - πλυσταριό. Σε όλους τους χώρους υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα που εξασφαλίζουν μεγάλη φωτεινότητα στον χώρο. Υπάρχει απευθείας έξοδος για τον κήπο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει μία ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία με το τζάκι, χωριστή ή ενιαία κουζίνα (ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή) και ένα WC. Σε όλους τους χώρους υπάρχουν μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες που οδηγούν αντίστοιχα σε μεγάλες βεράντες.

2ος ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει 3 ευρύχωρα δωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι Masterbedroom με το δικό του προσωπικό μπάνιο και βεστιάριο. Υπάρχει ένα επιπλέον μπάνιο για τα άλλα δύο δωμάτια. Όλα τα δωμάτια έχουν τις δικές τους μπαλκονόπορτες και βεράντες.

ΣΟΦΙΤΑ κ ROOF GARDEN : Ένα εξαιρετικό σημείο της κατοικίας αποτελεί η σοφίτα με το roof garden. Η σοφίτα είναι ευρύχωρη και από την μπαλκονόπορτα της βγαίνουμε στο Roofgarden από όπου η θέα στον Θερμαϊκό και την γύρω περιοχή είναι εξαιρετική.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24

Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Θυροτηλεόραση

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Ρετιρέ

Δορυφορική κεραία

Ημιτελής Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.