Πώληση Ξενοδοχείο 940τ.μ. - Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 1100000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Κεφαλονιά, Αργοστόλι

1,100,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Αργοστόλι

ID: 231771007-336

Τετραγωνικά Μέτρα

940

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1989

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ξενοδοχειακή Μονάδα συνολικής επιφάνειας 940 τ.μ. σε οικόπεδο 3.575 τ.μ. στα Περατάτα Κεφαλονιάς, σε μια εκπληκτική τοποθεσία πολύ κοντά στο Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού και σε κοντινή απόσταση από τις τις παραλίες της Λειβαθούς. Η ιδιοκτησία αυτή απολαμβάνει το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου αξιοθέατο, αλλά και σημαντικό ιστορικό μνημείο στην Κεφαλονιά.

Η κεντρική μονάδα του ξενοδοχείου διαθέτει 32 δωμάτια ευρύχωρα, φωτεινά και πλήρως εξοπλισμένα, έτοιμα να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες. Υπάρχει χώρος ρεσεψιόν, καθιστικό με καναπέδες και χώρος εστιατορίου. Το ξενοδοχείο διαθέτει υπαίθριο χώρο δημιουργώντας φιλόξενες γωνιές ιδανικές για χαλάρωση.

Υπάρχει μία βίλλα 170 τ.μ. δίπλα στην πισίνα και στον κήπο, επιπλωμένη με υψηλές προδιαγραφές και με καταπληκτική θέα του Κάστρου και του γύρω τοπίου. Αυτή η όμορφη βίλλα αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, 1 υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια, 1 μπάνιο με ντους στον πρώτο όροφο και μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σαλόνι / τραπεζαρία και καναπέ που μετατρέπεται σε κρεβάτι king size στο ισόγειο. Σε αυτήν υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης , πρόσβαση στον κήπο και ιδιωτικό εξωτερικό αίθριο με τραπεζαρία, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Στον εξωτερικό χώρο δεσπόζει ο ο κατάφυτος κήπος με την μεγάλη σε έκταση πισίνα διαστάσεων 17,5 μ. x 7,50 μ. με υδρομασάζ και παιδική πισίνα, το pool bar, με τραπεζοκαθίσματα και ξαπλώστρες. Επιπλέον παροχές αποτελούν, το άνετο παρκινγκ, ασανσέρ στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου αλλά και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ακόμη, η ιδιοκτησία διαθέτει οικοδομική άδεια για καταστήματα συνολικής επιφάνειας 180 τ.μ.

Πρόκειται για μία πραγματικά αξιόλογη επενδυτική πρόταση καθώς το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί μία από τις πιο γνωστές τουριστικά επιχειρήσεις της περιοχής με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να έχει σταθερό πελατολόγιο.

Τιμή : 1.100.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Έξι

Ανελκυστήρας

Δίκτυο Τηλεφώνου

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.