Πώληση Αγροτεμάχιο 22034τ.μ. - Κατωμέρι, Μεγανήσι

Ζητούμενη τιμή: 1200000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Μεγανήσι, Κατωμέρι

1,200,000 €

Ν. Λευκάδας, Μεγανήσι, Κατωμέρι

ID: 231651009-97

Τετραγωνικά Μέτρα

22034

Προς πώληση μοναδικό αγροτεμάχιο εμβαδού 22,034 τ.μ. Βρίσκεται στη περιοχή του Κατωμερίου στο Μεγανήσι. Άρτιο και οικοδομήσιμο με πρόσβαση από άσφαλτο. Η θέα του είναι απεριόριστη βάση της αμφιθεατρικής του τοποθεσίας.

Κατάλληλο για κατασκευή πολυτελών εξοχικών κατοικιών ή ξενοδοχειακής μονάδας. Υψηλής επενδυτικής αξίας και ενδιαφέροντος δεδομένου ότι βρίσκεται σε περιοχή ιδιαίτερης σημασίας και πολύ ανεπτυγμένης τουριστικά.

Η ευρύτερη περιοχή του Μεγανησίου χαρακτηρίζεται από σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, με πανοραμική θέα στο απέραντο Ιόνιο Πέλαγος.

Το Κατωμέρι είναι ένα από τα τρία χωριά του Μεγανησίου και η πρωτεύουσα του νησιού.

Βρίσκεται κτισμένο στην ανατολική πλευρά του νησιού με θέα προς τον κολπίσκο του Αθερινού. Πρόκειται για τον πιο γραφικό οικισμό από τους τρεις, με παλιά πέτρινα σπίτια.

Το χωριό περιβάλλεται από πλούσιους ελαιώνες και απέχει 1 περίπου χιλιόμετρο από το Βαθύ. Σίσκος Κωνσταντίνος Σύμβουλος ακινήτων RE/MAX Value Ευσταθίου Ζάκκα 42 - Πλ. Αγίου Μηνά, Λευκάδα Τηλέφωνο : (+30) 26450 26419 Κινητό : (+30) 6984702659 https://www.remaxvalue.gr

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Δίκτυο Τηλεφώνου

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.