Ενοικίαση Διαμέρισμα 120τ.μ. - Λεύκος Πύργος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

Ζητούμενη τιμή: 1900 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Λεύκος Πύργος

1,900 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Λεύκος Πύργος

ID: 231321038-141

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1937

Όροφος

1ος

Κωδικός Ακινήτου: #1038-141 -ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣ, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με θέα τη θάλασσα και μέσα στην καρδιά του κέντρου, ενοικιάζεται εξαιρετικό διαμέρισμα πλήρως και πολυτελώς ανακαινισμένο και επιπλωμένο, σε 1ο ψηλό (σαν 2ο όροφο) αριστοκρατικής οικοδομής του 1937, με ασανσέρ. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα χωριστή, μπάνιο και αποθήκη εντός. Διαθέτει κεντρική θέρμανση αερίου, δύο κλιματιστικά που καλύπτουν όλο το διαμέρισμα και το δάπεδο του είναι από πλακάκι και ξύλο. Έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2017 και είναι επιπλωμένο πλήρως με ιδιαίτερη αισθητική καθώς και εξοπλισμένο με όλες τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. Μέσα στην τιμή μισθώματος ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ οι λογαριασμοί ρεύματος, θέρμανσης και νερού, όπως επίσης και εβδομαδιαία καθαριότητα. Υπάρχει δυνατότητα για θέση στάθμευσης με έξτρα χρέωση. Το αναγραφόμενο μηνιαίο μίσθωμα του ακινήτου αφορά την περίοδο από Οκτώβριο έως Μάρτιο. Υπάρχει η δυνατότητα μίσθωση του ακινήτου και με ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΡΕΩΣΗ (όλο το χρόνο), κατόπιν συνεννόησης. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό διαμέρισμα που θα κάνει τη διαμονή σας στην Θεσσαλονίκη απολαυστική και ευχάριστη!!! ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! Το Νο 1 Δίκτυο στην Ελλάδα και Παγκοσμίως!
REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.grΣτοιχεία Επικοινωνίας:Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Θέρμανση: Κεντρική

Διαμπερές

WC

Μπάνιο

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.