Πώληση Μεζονέτα 123τ.μ. - Κάντζα, Παλλήνη

Ζητούμενη τιμή: 275000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Παλλήνη, Κάντζα

275,000 €

Αθήνα - Ανατολικά Προάστια, Παλλήνη, Κάντζα

ID: 231701015-274

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

123

Έτος Κατασκευής

2013

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 526 - Παλλήνη Κάντζα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 123 τ.μ. σε οικόπεδο 750 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2013 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 275.000 € (Κωδικός γραφείου 231701015-274) Πρόκειται για διαμπερή μεζονέτα κατασκευής 2013 σε πολυκατοικία με 6 κατοικίες, που έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο 750 τ.μ στην Κάντζα. Η μεζονέτα είναι 2 επιπέδων ισογείου και ημιυπογείου (με παράθυρα) και διαθέτει κήπο αποκλειστικής χρήσης 110τμ. και μια υπόγεια θέση στάθμευσης. Αποτελείται από 2 υ/δ, έναν χώρο για playroom ή γραφείο, μπάνιο, WC, 1 κουζίνα αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, υπόγειο πάρκινγκ, μεγάλο κήπο, ενεργειακής κλάσης Γ. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η συσκευή του ηλιακού θερμοσίφωνα (υπάρχουν αναμονές) Στο Α επίπεδο: σαλόνι με τζάκι, κουζίνα τραπεζαρία, ενα μπάνιο και ενα υπνοδωμάτιο. Ακόμη βεράντες με θέα στο σαλόνι και βεράντα με θέα στην πίσω πλευρά της κουζίνας. Στο δεύτερο επίπεδο (ημιυπόγειο) που επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα, υπάρχει ακόμη ενα υπνοδωμάτιο, ενα μπάνιο, χωρος για palyroom. Βρίσκεται κοντά σε στάση προαστιακού και λεωφορείων, δημόσια σχολεία και τα μεγάλα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της περιοχής, αγορά, τράπεζες κλπ.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. | Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Διαμπερές

Μπάνιο

Τζάκι

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Μία

Συναγερμός

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.