Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 4000τ.μ. - Στελίδα, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 1200000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Νάξος, Στελίδα

1,200,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Στελίδα

ID: 231991001-27

Συνολικά Δωμάτια

10

Μπάνια

8

Τετραγωνικά Μέτρα

4000

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 1-3
• Λαγκούνα, Στελίδα, Νάξος
• 10 διαμερίσματα/γκαρσονιέρες χτισμένες σε 5 διώροφα κτήρια συνολικής επιφάνειας 50τ.μ. το καθένα σε αγροτεμάχιο 4000τ.μ.


Πωλείται τουριστική επιχείρηση ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στη περιοχή Λαγκούνα στη Στελίδα Νάξου. Η επιχείρηση αποτελείται από 10 συνολικά διαμερίσματα/γκαρσονιέρες χτισμένες σε 5 διώροφα κτήρια συνολικής επιφάνειας 50τ.μ. το καθένα σε αγροτεμάχιο 4000τ.μ. Το ακίνητο αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία λόγω της ιδανικής του τοποθεσίας μόλις 300μ. από την παραλία του Αγίου Γεωργίου, 1χλμ από τη Χώρα της Νάξου και το λιμάνι και 5 λεπτά από τις διάσημες αμμώδεις και κοσμοπολίτικες παραλίες του Αγίου Προκοπίου και της Αγία Άννας ενώ το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων βημάτων.
Τα διαμερίσματα-γκαρσονιέρες είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα το καθένα με δικό του κουζινάκι και ιδιωτικό μπάνιο καθώς επίσης και βεράντες με εξαιρετική θέα στη θάλασσα και τη λίμνη της περιοχής από όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τα μοναδικά και μαγευτικά κυκλαδίτικα ηλιοβασιλέματα.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/5QiQqQaQ31GWhTvB8

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 8

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

WC

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Επιτρέπονται κατοικίδια

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.