Ενοικίαση Κατάστημα 140τ.μ. - Βαφές, Κρυονερίδα

Ζητούμενη τιμή: 350 €

Κατάστημα - Ενοικίαση - Κρυονερίδα, Βαφές

350 €

Ν. Χανίων, Κρυονερίδα, Βαφές

ID: 231671012-188

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

140

Έτος Κατασκευής

1990

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ισόγειο κατάστημα 140 τ.μ. στον Βαφέ Χανιών. Το κατάστημα αποτελείται από 2 χώρους και ένα WC. Έχει κατασκευαστεί το 1990 και είναι όμορφα εναρμονισμένο με τον παραδοσιακό χαρακτήρα του χωριού. Τα κουφώματά του είναι ξύλινα και αψιδωτά, και μέχρι το ήμισι του εξωτερικού τοίχου είναι επενδυμένο με πέτρα. Εσωτερικά, το πάτωμα του είναι μωσαΪκό και στο βάθος έχει ένα όμορφο τζάκι. Το κατάστημα έχει πολλά παράθυρα κάνοντας το διαμπερές και ευήλιο. Παλαιότερα, λειτουργούσε ως καφενείο - παντοπωλείο. Δινεται μονο για τους καλοκαιρινους μηνες

Ο Βαφές είναι ένα μικρό γραφικό χωριό με πλούσια ιστορία. Πιθανολογείται, ότι το χωριό δημιουργήθηκε τη Β΄ βυζαντινή περίοδο, ενώ η πιο πρόσφατη ιστορία του, στον δευτερο παγκόσμιο πόλεμο, έχει πολλά να διηγηθεί. Ο οικισμός έχει αξιοθέατα, τόσο από την ενετική περίοδο, όσο και από τα νεότερα χρόνια. Η απόσταση του από το κέντρο των Χανίων είναι 35 χλμ., από το αεροδρόμιο « Ιωάννης Δασκαλογιάννης» είναι 43 χλμ. και 28 χλμ. από το λιμάνι της Σούδας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.