Πώληση Μονοκατοικία 100τ.μ. - Γαλανόβρυση, Ελασσόνα

Ζητούμενη τιμή: 20000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελασσόνα, Γαλανόβρυση

20,000 €

Ν. Λάρισας, Ελασσόνα, Γαλανόβρυση

ID: 231561025-65

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

1ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. στην Γαλανοβρυση Ελασσόνας. Η μονοκατοικία είναι υπερυψωμένη δηλαδή αποτελείται από δύο μέρη πάνω κάτω τα οποία είναι ενιαία μεταξύ τους. Το συνολικό οικόπεδο της οικίας είναι 600 τμ. Στο κάτω μέρος της οικίας βρίσκεται μια μεγάλη κουζίνα, το χωλ το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μικρό σαλονακι και ένα δωμάτιο αρκετά μεγάλο. Στον επανω μέρος της οικίας βρίσκονται δύο μεγάλα δωμάτια και ένα σαλόνι. Το κάτω μέρος με το πάνω μέρος επικοινωνουν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα. Επίσης στον εξωτερικό χώρο της οικίας βρίσκεται το μπάνιο το οποίο είναι πλήρες και δίπλα από αυτό μια μικρή αποθήκη. Η οικία διαθέτει μεγάλη αυλή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα. Επίσης στον εξωτερικό χώρο της οικίας υπάρχει και μια ακόμη αποθήκη επιφάνειας 50 τ.μ. Το οικόπεδο γύρω γύρω είναι περιφραγμένο. Το χωριό Γαλανοβρυση απέχει από την Ελασσόνα μόλις τρία χιλιόμετρα που συνδέονται με μια ευθεία, από τον Τύρναβο 20 χλμ και από της πόλη της Λάρισας 40 χλμ. Η οικία είναι ιδανική για μια τετραμελής η πενταμελή οικογένεια με πολλές προοπτικές.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Υπεύθυνος συνεργάτης: Αθανάσιος Ματεντσίδης Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2410 579 525-7 E-mail: amatentsidis@remax-deltaktima.gr

◉ Κωδικός ακινήτου: 1110-2549

RE/MAX delta-ktima Κούμα 26 και Παναγούλη | Λάρισα | TK 41223 E-mail: info@remax-deltaktima.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Αποθήκη

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.