Πώληση Βίλα 143τ.μ. - Αγία Παρασκευή, Αρκάδι

Ζητούμενη τιμή: 720000 €

Βίλα - Πώληση - Αρκάδι, Αγία Παρασκευή

720,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Αρκάδι, Αγία Παρασκευή

ID: 231671046-1

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

143

Έτος Κατασκευής

1900

Όροφος

1ος

Η πιο ιστορική ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ της ομάδας των RE/MAX Specialists!

Αυτή η πανέμορφη, ιστορική βίλα χτίστηκε στα μέσα του 16ου αιώνα από Ενετούς κατακτητές και βρίσκεται στην περιοχή Μαρουλά του δήμου Ρεθύμνου. Καταλήφθηκε έναν αιώνα αργότερα από τον Αφέντη Αλή Βάφη και το εκτεταμένο επιτελείο του. Η κατοικία ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου συγκροτήματος γειτονικών ακινήτων που ανήκαν στον άρχοντα.

Πλήρως ανακαινισμένη το 2022, με μεγάλη προσωπική φροντίδα από τον ιδιοκτήτη για τη διατήρηση όλων των ιστορικών λεπτομερειών, η βίλα αυτή είναι ιδιαίτερα προσεγμένη σε όλους τους τομείς – δομικά γερή αλλά παράλληλα και αρχιτεκτονικό στολίδι! Το μέγεθός της είναι 143 τ.μ. και περιλαμβάνει 130 τ.μ. περιτοιχισμένη αυλή. Πωλείται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη και παραδίδεται έτοιμη με το κλειδί στο χέρι! Ιδανική για τους λάτρεις της ιστορίας ή για μια οικογένεια που αναζητά ηρεμία μακριά από τη φασαρία των αστικών κέντρων. Ιδανική τόσο για εξοχική όσο και για μόνιμη κατοικία καθώς απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη γραφική πόλη του Ρεθύμνου. Μπορεί να αγοραστεί ως επένδυση καθώς αποφέρει ήδη σημαντικό τουριστικό εισόδημα.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν: 2 υπνοδωμάτια (με δυνατότητα μετατροπής 3ου) Πατάρι Σαλόνι με τζάκι Τραπεζαρία Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με καινούριες ηλεκτρικές συσκευές Σκεπαστή πισίνα με 2 σιντριβάνια Υπαίθριο τζακούζι και χώρος ηλιοθεραπείας Χώρος μπάρμπεκιου με ιστορικό ξυλόφουρνο

Ο Μαρουλάς βρίσκεται νοτιοανατολικά του Ρεθύμνου σε απόσταση 7 χιλιόμετρα από την πόλη και είναι κτισμένος στην κορυφή ενός λόφου, σε υψόμετρο 240 μέτρων. Είναι παραδοσιακό χωριό, έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος οικισμός και παραδοσιακός οικισμός μέσης πολιτιστικής αξίας στο οποίο διασώζεται έντονα το βενετσιάνικο χρώμα. Χαρακτηριστικά μνημεία του χωριού είναι οι δύο πύργοι, τα ιστορικά μετόχια, τα οθωμανικά λουτρά, και τα ιστορικά θυρώματα με τις μοναδικές, διατηρητέες ενετικές εισόδους. Μία όμορφη σύντομη διαδρομή ανάμεσα στους ελαιώνες οδηγεί στον ιστορικό οικισμό.

Επικοινωνήστε με την προσωπική σας σύμβουλο ακινήτων, είτε τηλεφωνικώς είτε χρησιμοποιώντας whatsapp ή viber στο +30 6948 222 586

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Αποθήκη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Δορυφορική κεραία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.