Πώληση Αγροτεμάχιο 2800τ.μ. - Λήμνος-Μούδρος, Ν. Λέσβου

Ζητούμενη τιμή: 25000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Ν. Λέσβου, Λήμνος-Μούδρος

25,000 €

Ν. Λέσβου, Λήμνος-Μούδρος

ID: 231971002-12

Τετραγωνικά Μέτρα

2800

Πωλείται αγροτεμάχιο 2800τ.μ. , στην περιοχή Μούδρου σε απόσταση από το κέντρο της πόλης 500 μέτρα άρτιο και οικοδομήσιμο με δυνατότητες επαγγελματικής εκμετάλλευσης.

Ο Μούδρος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λήμνου, μετά τη Μύρινα (απόσταση 27 χιλιομέτρων) και βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, στην άκρη του χαρακτηριστικού ομώνυμου κόλπου. Πρόκειται για μια μικρή, γραφική νησιωτική πολιτεία, που συγκεντρώνει μεγάλο μέρος του τουρισμού της Λήμνου, καθώς ο Μούδρος διαθέτει πλήρεις τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες για τους επισκέπτες. Παραδοσιακές ψαροταβέρνες στο λιμάνι σερβίρουν τους πιο νόστιμους μεζέδες που έχετε δοκιμάσει, ενώ από εκεί θα απολαύσετε ένα από τα εντυπωσιακότερα ηλιοβασιλέματα της ζωής σας.

Στο Μούδρο εντυπωσιακή είναι η εκκλησία της Ευαγγελίστριας, αλλά στην βόλτα σας στα γραφικά δρομάκια θα συναντήσετε και την πανέμορφη εκκλησία των Ταξιαρχών. Το παλιό πέτρινο δημοτικό σχολείο είναι ένα ακόμα αξιοθέατο που συναντούν οι επισκέπτες ενώ περπατούν ανάμεσα στα καφέ και τα εμπορικά της πόλης.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.