Πώληση Βίλα 400τ.μ. - Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Ζητούμενη τιμή: 900000 €

Βίλα - Πώληση - Καλύβια Θορικού, Λαγονήσι

900,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Καλύβια Θορικού, Λαγονήσι

ID: 231781006-53

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

400

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2010

Κωδικός ακινήτου: 3469-639 - Καλύβια Θορικού Λαγονήσι ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ. σε οικόπεδο 2376 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 5 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2010 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 900.000 € ΚΥΡΙΑ ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Το ισόγειο αποτελείται από ένα ευρύχωρο και ευάερο σαλόνι, εξοπλισμένο με ενεργειακά αποδοτικό τζάκι, καθώς και άνετο χώρο τραπεζαρίας σε διαφορετικό επίπεδο. Μεγάλη κουζίνα με χώρο τραπεζαρίας, μπάνιο, ξενώνα με ιδιωτικό μπάνιο και δωμάτιο αποθήκη/πλυντήριο. Το ισόγειο επικοινωνεί απευθείας με τον κήπο και την πισίνα. Ο πρώτος όροφος χωρίζεται σε σαλόνι και τρία υπνοδωμάτια δύο master και ένα μικρότερο. -Η κύρια κρεβατοκάμαρα περιλαμβάνει βεστιάριο και μπάνιο. -Το δεύτερο master και το τρίτο υπνοδωμάτιο, έρχονται και τα δύο με τα δικά τους μπάνια.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Βρίσκεται ακριβώς κάτω από την πισίνα στην νότια πλευρά, καλύπτεται από γυάλινες πόρτες βυθίζοντας το χώρο στο μεσογειακό σκηνικό. Υπάρχει ένα ευάερο σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα και τζάκι, καθώς και δύο υπνοδωμάτια με δυο μπάνια, απολαμβάνοντας την ίδια θέα που κόβει την ανάσα.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Μονοκατοικία δύο κατοικιών, νεόδμητη τριών επιπέδων στο Λαγονήσι προικισμένο με πανοραμική θέα που συνδυάζει ιδανικά βουνό και θάλασσα. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση 10 με το αυτοκίνητο από Βουλιαγμένης και Λαγονήσι, και 15 οδικώς από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σε μια ήσυχη αλλά εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ Το ακίνητο είναι χτισμένο σε οικόπεδο 2.376 τ.μ., προσβάσιμο από δύο χωριστές εισόδους, ιδιωτικός δρόμος που οδηγεί στη δυτική πλευρά του οικοπέδου και ο δημόσιος δρόμος.

Χωρίζεται σε διώροφη μονοκατοικία 300 τ.μ και 100 τ.μ. διαμέρισμα στο κάτω επίπεδο. Εξωτερική πισίνα 60 τ.μ. με ανεμπόδιστη θέα.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ • Κεντρικό Σύστημα A/C • Ρολά παραθύρων με τηλεχειριστήριο • Εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας σπιτιού • Θερμομόνωση • Τζάκι υψηλής ενεργειακής απόδοσης

ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Διατίθενται 6 θέσεις στάθμευσης (3 για την κάθε κατοικία)

ΕΠΙΠΛΕΩΝ • Και οι δύο κατοικίες είναι ένας κενός καμβάς, καθώς τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός σχεδιασμός μπορούν να τελειώσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αγοραστή • Μπορούν εύκολα να αξιοποιηθούν ως δύο ξεχωριστά ακίνητα, για ενοικίαση ή μεταπώληση • Η κύρια διώροφη κατοικία έχει δύο εισόδους και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως ένα ή δύο σπίτια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη • Η δεύτερη κατοικία – εκτός από τη δική της θέση στάθμευσης – έχει τη δική της ξεχωριστή είσοδο που ανοίγει απευθείας στον ιδιωτικό δρόμο, για να διασφαλιστεί το απόρρητο του ιδιοκτήτη. • Βρίσκεται σε μια αραιό χτισμένη περιοχή, βυθισμένη στη φύση αλλά σε κοντινή απόσταση από τις ανέσεις • Εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής καθώς συνδυάζει μοναδικά ένα μεγάλο οικόπεδο με εκπληκτική θέα σε ένα αγροτικό περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση, καθιστώντας το μια σπάνια και ιδανική επενδυτική ευκαιρία.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 5

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Έξι

Θέα: Θάλασσα

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.