Πώληση Μεζονέτα 117τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Just Sold

Μεζονέτα - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771007-312

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

117

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Μεζονέτα 117,08 τ.μ. στο πανέμορφο χωριό της Πεσάδας, πολύ κοντά στο λιμάνι που ενώνει ακτοπλοϊκώς την Κεφαλονιάς με το νησί της Ζακύνθου. Πρόκειται για διώροφη κατοικία (ισόγειο 56,19 τ.μ. , όροφος 42,51 τ.μ.) με υπόγεια αποθήκη 18,38 τ.μ. και με εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα και τον κόλπο του λιμανιού της Πεσάδας. Η ανεξάρτητη αυτή ιδιοκτησία βρίσκεται δίπλα με άλλες 3 ανεξάρτητες μεζονέτες σε οικόπεδο 533,71 τ.μ. εκ των οποίων της ανήκουν τα 149,75 τ.μ.

Εκτείνεται σε 2 επίπεδα, στο ισόγειο το οποίο αποτελείται από το σαλόνι με τη τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη και με εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στον όροφο ο οποίος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Τόσο από τη μεγάλη βεράντα του ισογείου, όσο και από το μπαλκόνι του ορόφου η θέα προς τη θάλασσα είναι μοναδική. Η μεζονέτα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με σώματα καλοριφέρ, φωτοβολταϊκό πάνελ για εξοικονόμηση ενέργειας και air-conditioning σε όλους τους χώρους.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η πανέμορφη παραλία της Πεσσάδας και πολλές γνωστές παραλίες του Δήμου Λειβαθούς. Υπάρχουν σκαλιά στο πίσω μέρος του ακινήτου που οδηγούν σε ένα μονοπάτι που απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία της Πεσσάδας μέσα από τις ελιές.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

WC

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.