Πώληση Μονοκατοικία 1240τ.μ. - Νέο Ρύσιο, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 729000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Θέρμη, Νέο Ρύσιο

729,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Νέο Ρύσιο

ID: 231581004-148

Συνολικά Δωμάτια

8

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

1240

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 86-909

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Analogia εξαιρετικό οικιστικό και επαγγελματικό κτίριο στο Νέο Ρύσιο.

Το ακίνητο είναι μέσα σε οικόπεδο 3500τμ, σε ιδιαίτερα κομβικό σημείο πάνω σε κεντρικό δρόμο, δίπλα στο χωριό και σε απόσταση 6,5 χλμ από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Είναι μεγάλης προβολής, πολύ φωτεινό και με απεριόριστη θέα.

Αποτελείται από :

  1. Ισόγειο κατάστημα 440τμ και υπόγειο 390τμ. Είναι μεγάλης προβολής, έχει ράμπα στην μπροστά είσοδο (και τη ράμπα συνδεσης με το υπόγειο στον πίσω εξωτερικό χώρο), έχει 1 είσοδο μπροστά κ 2 πίσω. Συνδέεται με το υπόγειο με σκάλες, σε 3 διαφορετικα σημεία. Υπάρχει επίσης καλωδίωση. Είχε άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, παιδότοπου, ζαχαροπλαστείου Μπορεί επισης να γίνει Φουρνος, κατάστημα λιανικης, σούπερ μάρκετ, ψιλικα κ καφέ, αναψυκτήριο ιατρικές κ άλλες υπηρεσίες , εκπαίδευση κλπ Το κατάστημα διαθέτει πάτωμα πλακάκι σε όλους τους χώρους, εξαερισμό, συνθετικά κουφώματα, αναμονή για φυσικό αέριο.

  2. Διαμέρισμα 1ου ορόφου 90τμ, 1 δωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, μεγάλη βεράντα, επιπλωμένο διαθέτει και ηλεκτρικές συσκευές. Έχει κουφώματα συνθετικά με διπλά ενεργειακά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, πάτωμα πλακάκι, θέρμανση ατομική φυσικού αερίου, υπάρχει και η εγκατάσταση για δυνατότητα θέρμανσης πετρελαίου. Πολύ φωτεινό με απεριόριστη θέα.

  3. Γραφείο 1ου ορόφου 50τμ. Μπορεί να ενωθεί με το διαμέρισμα.

  4. Μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου (σοφίτα ψηλή) συνολικό εμβαδό 270τμ. Αποτελείται : ο 1ος όροφος από πολύ άνετο σαλόνι με τζάκι τραπεζαρία, μεγάλη ανεξάρτητη κουζίνα, μπάνιο, WC, ένα πολύ μεγάλο υπνοδωμάτιο. 2ος Όροφος, επίσης υπάρχει τζάκι, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, βεστιάριο μεγάλες βεράντες ανεμπόδιστη θέα. Στην μεζονέτα επίσης συμπεριλαμβάνονται έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.

Κουφώματα συνθετικά με διπλά ενεργειακά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, πάτωμα πλακάκι, θέρμανση ατομική φυσικού αερίου, υπάρχει και η εγκατάσταση για δυνατότητα θέρμανσης πετρελαίου. Τα διαμερίσματα έχουν κ ηλεκτρικές τέντες κ τα δυο Υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας Η κλίση της στέγης ευνοεί την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών (εννοείται ότι υπάρχει άφθονος χώρος κ στο οικόπεδο)

Το ακίνητο μπορεί να λειτουργήσει και ως κατάλυμα, ξενοδοχείο (είναι κοντά το αεροδρόμιο).

Είναι κατασκευασμένα το 2007 και έχουν ανακαινιστεί το 2020. Ένα ιδιαίτερα επενδυτικό ακίνητο ήταν μισθωμένο όλο με εξαιρετικό βαθμό απόδοσης. Παραμένει μισθωμένο το ένα διαμέρισμα. Δυνατότητα επιλογής για επενδυτική εκμετάλλευση ή για ιδιόχρηση επαγγελματικής στέγης και κατοικίας.

Δεκτή η συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία εντός και εκτός δικτύου RE/MAX. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης.

Τιμή πώλησης: 729.000€ Υπεύθυνος Συνεργάτης: Κατερίνα Δεδούση T: 2310437799 M: 6907689967 E: kdedousi@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Επιπλωμένο

WC

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.