Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 4000τ.μ. - Κέντρο, Χερσόνησος

Ζητούμενη τιμή: 170000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Χερσόνησος, Κέντρο

170,000 €

Ν. Ηρακλείου, Χερσόνησος, Κέντρο

ID: 231901005-20

Τετραγωνικά Μέτρα

4000

Πωλείται οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, συνολικής επιφάνειας 4000 τμ και δυνατότητα δόμησης 186 τμ στην περιοχή της Χερσονήσου. Στο οικόπεδο μπορεί να χτιστούν μέχρι και 2 όροφοι, καθώς επίσης υπόγειο και πατάρι. Υπάρχει δυνατότητα και για προκάτ.Τέλος απέχει 1χλμ από τη θάλασσα, βρίσκεται σε εξαιρετικά ήσυχη περιοχή και έχει πρόσβαση από 2 δρόμους. Πρόκειται για μία ιδανική περίπτωση επένδυσης δεdομένης της πολύ υψηλής τουριστικής κίνησης στη πόλη της Χερσονήσου.

Η Χερσόνησος θεωρείται η πιο τουριστική πόλη της Κρήτης. Όταν την περπατάς, σου αφήνει μια ευχάριστη γεύση ομορφιάς. Το λιμάνι της Χερσονήσου γραφικό ανά πάσα στιγμή και εποχή, είναι ελκυστικό σε επισκέπτες και ντόπιους για την ομορφιά του και για τις επιλογές διασκέδασης για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.

Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Ηρακλείου, ανάμεσα στον Ανισαρά και τη Σταλίδα, η Χερσόνησος αποτελεί από τη δεκαετία του 60 ένα από τα διασημότερα και μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Κρήτης. Κάθε χρόνο, χιλιάδες τουρίστες επιλέγουν το Λιμένα Χερσονήσου για τις διακοπές τους, λόγω των εντυπωσιακών τουριστικών υποδομών που καλύπτουν όλα τα γούστα, αλλά και γιατί ο προορισμός συνδυάζει πληθώρα επιλογών στις δραστηριότητες, τη διασκέδαση και το φαγητό.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 8000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 137.000 συνεργάτες.

Επικοινωνήστε τώρα στο +306975990708 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.