Πώληση Μεζονέτα 180τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 355000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

355,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771013-119

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Έτος Κατασκευής

2005

ΠΩΛΕΙΤΑΙ : Διατίθεται προς πώληση εξαιρετική μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 180 τ.μ. στις Μηνιές, Κεφαλονιάς. Πρόκειται για μια μεζονέτα μοντέρνας κατασκευής σε υπερηψωμένο σημείο και περιτριγυρισμένη από ένα έντονο φυσικό πράσινο περιβάλλον.

Η ιδιοκτησία αυτή εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο α’ επίπεδο υπάρχει ένας άνετος φωτεινός χώρος που αποτελείται από σαλόνι με τζάκι,τραπεζαρία, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, 1 μπάνιο, 1 υπνοδωμάτιο και ένα βοηθητικό δωμάτιο-αποθήκη. Με εσωτερική μαρμάρινη σκάλα οδηγούμαστε στο β’ επίπεδο της μεζονέτας , όπου απατελείται από 3 υπνοδωμάτια ,2 μπάνια και έναν επιπλέον χώρο καθιστικό-βιβλιοθήκη. Όλοι οι χώροι διαθέτουν κλιματιστικά, αυτόνομη θέρμανση, κουφώματα αλουμινίου και στα υπνοδωμάτια υπάρχουν ντουλάπες.

Επιπλέον, διαθέτει ημιτελές ισόγειο συνολικής επιφάνειας 166τ.μ. με προοπτική διαχωρισμού 2 διαμερισμάτων καθώς και κλειστό γκαράζ 2 θέσεων.

Η ιδιοκτησία αυτή έχει νότιο προσανατολισμό και απολαμβάνει πραγματικά μαγευτική θέα προς τη θάλασσα καθώς και της καταπράσινης περιοχής. Πρόκειται για προνομιακή περιοχή σε εξαιρετική θέση πλησίον του αεροδρομίου η οποία βρίσκεται κοντά σε γνωστές παραλίες Μηνιές, Πλατύς Γυαλός, τα Σπάσματα, Άμμες, Άβυθος και Άι Χέλης. Η περιοχή αυτή θεωρείται ως μια από τις πιο τουριστικές καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί με την κατασκευή Ξενοδοχειακών Μονάδων, Εστιατόρια και Μίνι Μάρκετ. Τιμή : 355.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Διαμπερές

Θυροτηλεόραση

WC

Τζάκι

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Νέα Οικοδομή

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δορυφορική κεραία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.