Πώληση Μονοκατοικία 120τ.μ. - Κέντρο, Ζαγορά

Ζητούμενη τιμή: 88000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ζαγορά, Κέντρο

88,000 €

Ν. Μαγνησίας, Ζαγορά, Κέντρο

ID: 230941078-130

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Έτος Κατασκευής

1950

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Ανδρέας Χριστοδούλου. Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά απο την ομάδα μας στην Ζαγορά μια πέτρινη διπλοκατοικία σε οικόπεδο 900τ.μ.

Ο προσανατολισμός του ακινήτου είναι Ανατολικός με πολύ ωραία θέα στο Αιγαίο Βρίσκεται στην συνοικία του Αγίου Γεωργίου, μόλις 150 μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού.

Έχει πρόσωπο σε κεντρικό δρόμο 30 μέτρα. Επίσης η τοποθεσία είναι ιδανική καθώς υπάρχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις γνωστές παραλίες της περιοχής. Στην περιοχή έχουν ξεκινήσει εργασίες κατασκευής του παραλιακού οδικού άξονα σύνδεσης της περιοχής με τα παράλια του νομού Λάρισας το οποίο σημαίνει ότι θα δώσει επιπρόσθετή τουριστική αξία στην περιοχή.

Η Ζαγορά είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του ανοτολικού πηλίου με πολλούς μόνιμους κατοίκους σε υψόμετρο 450 μέτρα και διαθέτει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για τη διαβίωση μιας οικογένειας για όλο το έτος, υπάρχει κέντρο υγείας, ταχυδρομείο και τράπεζα και φυσικά καφετέριες , σούπερ μάρκετ και εστιατόρια.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Σόμπα

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.